jag fattar inte rikitgt bloggen an sa har kommer lite mer bilder


lite shoppning fran NY


Forlat, jag lovade en start

jag vet att jag sa att jag skulle starta upp denna blogg, men sa kom mamma hit och da hann jag inte riktigt med, men nu jaklar..
Mamma kom forrra fredagen och akte imorse. det har varit den basta tiden pa lange! vi har varit i NY, shoppat, solat och badat. kunde inte bli battre! det var valdigt jobbigt att saga hej da imorse och jag ha inte spenderat mycket tid sjalv nere i min kallare da jag borjar grata sa for jag ser hur tomt det ar ha nere..

om en vecka kommermin kare pojkvan hit ocksa, just nu ar han i aya napa och lever livet! ska bli helt otrolig kul att han kommer och jag kan knappt fatta det! det jag tanker pa nu ar hur jobbigt det kommer bli att saga hejda till honom nar jag markte hur jobbigt det var att saga hejda till mamma..
men sedan har jag en raddare i noden, emelie, som sager att jag ar valkommen att ha;sa pa henne och hennes pojkvan i san diego over en helg i september sa da har jag den manaden raddad med och sedan ar det inte langt till jul och da far vi se vad som hander. kan bli en jul hemma och det kan bli en jul i las vegas med min aupair kompis malin som jag har kommit valdigt nara! och forhoppningsvis far jag lite vanner har snart sa jag slipper kannamig sa ensam.


Ar det nagon som laser denna foresten? inge kul att skriva at sig sjalv.
jag och min pojkvan


har ar jag och min pojkvan pa min studenr och min 20-ars fest


Lite shopping


USA

hade helt glomt bort denna sida.. ser att jag skrivit om att resa och se varlden, ganska komiskt att jag kom pa att jag hade denna blogg nar jag sitter pa andra sidan jordklotet.. Jag ar iaf nu i Denver, Colorado i USA. Forst var jag i Chicago i 3 manader men flyttade hit efter lite tjaffs och sa. Har har jag varit i lite mer an 2 veckor. Trivs battre medfamiljen har men inte med stallet. Chicago ar bland det haftigaste jag sett.

Imorn kommer min kara mamma hit och halsar pa i nastan 2 veckor. Ska bli sa kul, och vi ska till New York pa tisdag.. langtar.

POjkarna jag tar hand om har sover nu middag, darfor har jag lite tid for mig sjalv. Nar jag slutar idag ska jag ta och starta upp denna blogg pa riktigt och lagga ut lite bilder och annat..

hors senare!

RSS 2.0