Lazy

Jag har blivit riktigt lazy, jag sov till kl 13.00 idag och kunde ha fortsatt. Jag är trött hela tiden. Nu ska vi bara slappa då det är den enda dagen jag är ledig på 16 dagar. Vi ska träna styrka lite senare, men nu soffan och tv'n.

Pernilla: T-shirten är från zara woman och kostade 279.

Pic


Ny inskaffat



Köpte denna snygga t-shirt igår på zara. Nu ska jag på invigningen av nya monki butiken. See ya!

Julklappar

Oj nu kommer frågan om julklappar igen, både vad man önskar sig och vad man ska ge bort. Jag tycker det är så svårt och skriva en önskelista känns så fel. Så bortskämt på nått sett. Men jag fick ett mail från farmor att hon vill veta så jag tänkte väl knopa ihop en. 

- Rosa morgonrocken på H&M
- Ny el-tandborste
- Stor ryggsäck till resan (sån där som pernilla hade)
- Ansiktsbehandling
- Kalender (2010)
- Hårinpackning

Dette är lite jag kommit på, nu gäller det bara att veta vad jag ska ge bort!


Förkyld

Nu har jag gått och blivit förkyld. missade min träning idag så jag ska gå och köpa lite frukt idag och ta en liten promenad men jag blir hela tiden fast här.

Just ja, malin har alltid försökt få mig med på gratisbio.se och nu har hon lyckats haha man blir lite fast. skit! haha

Mode bilder ?



Helt vanlig söndag, klär på sig nyårs outfiten osminkad och smutsigt hår haha. Detta är bara ett test, vad tycks?


Ska hjälpa en vän med en grej så vi testa lite kläder imorse, hemma i vardagsrummet.

Mode blogg?

Jag är sugen på att svänga om och göra en modeblogg. Men först ny layout och bli bättre på att ta kort. Orkar jag?

Första natten, check!

Nu har jag jobbat första natten. Kul att så månag tyckte jackan var fin, jag ska behålla den har jag bestämt mig för så mamma gör plats och skaffa fram en bur till det nya husdjuret :) Jag väntar på att lina ska komma hem så vi kan träna annars går jag ner själv.

Ha en fabolous dag/kväll!

Pälsinköp plus svala



Detta är alltså min nya pälsjacka för 799 nok (ca 950 sek). Sedan fick även ett svalhalsband följa med hem, är lite svag för svalor. Ni får ursäkta bilderna är ingen höjdare på att fotta.

On my way home

Nu sitter jag på väg hem til västerås, sliten som ett djur och längtar efter min familj. Ska bli så skönt att få komma hem och umgås och kramas med vänner och familj. Har verkligen saknat alla. Och denna resa är otroligt seg när man jobbat natt och bara fått sova 3 timmar på förmiddagen. Jag kunde sova 1 timme på bussen innan jag blev väckt. Nu är det bara att hålla ut och gå och lägga sig när man kommer hem så man vänder rätt på dygnet igen. Lyx med en veckas ledigt.

Tack o hej!

Jobb, jobb och åter jobb

Nu har jag jobbat en av tre nätter så är jag nära en veckas ledighet. Jisses så skönt det ska bli! Jag ska försöka beställa frisörtid och färga håret, umgås med familjen, träffa min beloved vänner, äta svensk kebab, "ut på byn", shoppa lite. Oj det var mycket som ska hinnas med på 6 dagar, men jag ska se till att det går. Nu ska jag snart och träna, måste arbeta på mitt sexpack haha

Frånvarande

Förlåt för att jag varit lite frånvarande denna vecka. Har jobbat ortroligt mycket. I torsdags jobbade jag över för det hade blivit en läcka från en tank med ett medel som binder oljan i chokladen. Detta medel går inte att lösa med vatten så vi fick slänga allt vi hade på oss, inkluderat underkläder och strumpor och skor. Inte coolt. Idag var jag ett vrak på jobbet, sov ca 3 timmar i natt och jag började 0730 imorse. Det pratas om fest ikväll men jag överväger starkt att behålla detta vågräta läge efter gymmet. ska ner dit en timme men sedan tror jag inte att jag tänker göra många knop. trött som människa är jag, och imorn är det natt som gäller. Jaja onsdag=ledig vecka= glad malin.

Go Helg alle goe guttar och jenter!

no life

ibland känns det som om man inte har något liv utanför jobbet. Igår var jag och lina iaf på yoga då jag jobbar dag nu. Och ikväll blir det styrka. Jag ska även ta mig ut lite på stan imorn har jag tänkt och kika lite. Måste börja titta efter julklappar. Har ni några tips på julklappar till en golftokigpappa och en 17 årig lillebror, lämna gärna ett tips tack!

Nu ska jag byta om!

Halloween

Känner mig lite ledsen att jag inte var i usa igår på halloween, det är något utöver det vanliga. Men det var inte fy skam att fira halloween i oslo heller. Inte om man hängde på grünelökka och ser två mexicanare galopera upp och ned gatorna på varsinna stavhästar och hälsar med ett OLA glatt på alla de möter. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som när jag såg de. Ibland vill man slå sig själv att man inte har med sig kameran. Vi var ut ett gäng från jobbet igår och drack öl. Jag och grabbarna. Haha det är få av dem på freia, tjejer alltså. Iaf svenskar. Nu pizza, sedan gym. Härliga söndag!


RSS 2.0