hostdag


varldens skoanste hostdag, 30 grader och sol. pickicken var helt ok, men dagen var val sadar. holl pa att krocka pa vagen hem. gamlingar har inget pa vagen att gora. sedan var vi pa bio, men filmen var dalig och corinna brot ihop. hennes pappa dog for inte sa lange sedan sa hon ar kanslig for sorgliga filmer..


Picknick

Nu ska jag snart ivag pa den dar aupair picknicken. alla ska ta med sig nagot fran sitt land, mat, bilder etc..
JAg har gjort kalla pannkakor med smor pch socker och svenska kottbullar och gjort svensk flaggor av tandpetare som jag har stuckit i dem. blev ratt bra, kottbullarna smakar val lite sisadar menmen!

Lovar att ta bilder som jag lagger upp sedan!

meg o corinna


mina nyfunna vanner, riktigt bra ar de!


kand bloggerska

jag skulle aldrig kunna bli en kand bloggerska som blondinbella jag heller! just nu finns det inte sa mycket att skriva om, dagarna rullar pa..

skriver mer imorgonbitti nar jag har nagot kul att skriva!

Mord i blicken

Idag holl jag pa att klubba ihjal killarna. de var som monster!
nu tar jag det lungt och kollar pa 90210, skoont!

fredag

nu ar det fredag igen. jag borjade inte forran 12 imorse, jatteskont sa jag sov till 11. var hos meg igarkvall och kollade film. jag hittat antligen lite lakris. det var panda men det  fanns bara i sotlakris. kilen i kassa fragade: Ska du verkligen kopa det dar, det smakar skit! men jag gav han ett svar: Jag kommer fran sverige och dar ater vi RIKTIG lakris..

imorn ska jag klippa mig, skont. det ar verkligen slitigt och risigt nu! sedan ska vi ga och kika lite pa stan, inte for att det finns sa manga affarer down town, men det kan vara msyigt att strosa runt. Pa kvallen har jag ingene ning om vad jag ska gora. corinna jobbar och meg vet jag inte vad hon gor, men det loser sig nog!

bajs overallt

ojoj idag har varit en handelserik dag, tyvarr inte roligt handelserik. forst sag jag en hund bli overkord, sedan blev det stopp i toan nar nathan bajsat sa det svammade over och var runt 5 cm hogt over hela golvet, det rolga var ju att allt bajs som han forsokt spola ned, foljde med och lag oh flot over hela golvet, det ar for ackligt for att ens prata om det. och inte nog med det, det rann ner igenom golvet och ner i mitt badrum, sa jag fick sta och torka upp i 2 timmar. hemsk dag!! han var nojd och jag stallde mig i duschen i 15 min, usch!

Ska kanske traffa corinna och meg ikvallom det inte blir for sent, klockan borjar narma sig 8 och det ar morkt ute, kanner sig som en pansionar har, gar och lagger sig tio pa kvallarna, men man maste samla energi for att orka med de tva liven..

I <3 NY

kanske NY i december, HOPPAS!!

idag har varit en ratt seg dag, har tankt mycket. onskar jag kunde sluta med det da skulle dagarna ga snabbare..
Micheal var rolig idag, han hade sand i hela ansiktet och jag ville ta bort det for att inte komma i ogonen, da sager han No, I love it, haha sotnos! de har sina sota stunder. Nu ser jag pa 90210 som ar faktiskt battre an jag trodde. ska efter det ringa emelie, hon aker hem imorgon. trakigt att man inte kommer kunna ringa nar man kanner for det igen. har aven varit ute och gatt lite men at glass sa det blev val plus minus noll.

lite shopping fran igar


i detta ogonblick

kanner jag att jag skulle gora allt for att fa ligga nara robban och bara mysa.. se film el tv, el bara ligga och prata..

har haft en kul helg hittils och jag har antligen fatt shoppat allt jag vill for denna vecka, lagger upp bilder imorn, nu ska jag sova..


helgen

var jattekul, vi har varit hemma hos meg for hennes vardfamilj var borta. vi har festat bade fredag och lordag och det har inte blivit mycket somn. idag ar det labor day sa jag ar ledig, men jag vet inte vad jag ska hitta pa. kanns som om jag borde umgas lite med min vardfamilj eftersom att jag har varit borta sedan fredag kvall, men jag vet inte.. vi var pa ett shopping center i lordags och jag hittade varldens finaste nine west skor som jag ska kopa sa fort jag far min lon. pengarna har bara forsvinner pa ingenting..

nu ska jag satta mig ute i solen, ar ca 25-30 grader varmt har, underbart!

RSS 2.0