Min helg



I fredags var vi hemma hos dem och åt godis och pratade. Och i lördags blev det fest. det var inte så speciellt roligt faktiskt. det är inte så kul att gå ut och inte känna en kotte! denna bild fick inte komma upp på facebook så då lägger jag upp den här ist, för det är ju nästan inga som läser:P har inte så många andra bilder att bjuda på.

Sedan i söndags så var vi och fikade på waynes nere på aker brygge, mysigt!
Som sagt har jag börjat mitt nya liv så igår gick jag ut och sprang, och på torsdag ska jag gå ut och springa med kristian (en från jobbet). nu väntar jag på att lina ska äta klart så ska vi gå en promenad!

13.49



haha vilken rolig bild på Marika!




Mitt hjärta!

Mamma

är med den bästa mamman. haha det måste hon vara som stått ut med alla påhopp och tre arga tonåringar genom de senaste åren. Jag beundrar min mamma!

Idag är det fortfarande fult väder och snö. Jag och pernilla ska ner på stan en sväng och kika lite. dock får jag inte shoppa något. Jag och tjejerna var och köpte gois igår. jag betalade 20 kr för ca 7 bitar, haha galet sjukt!! men dte var så mysigt att sitta och prata minnen och annat skoj som tjejer brukar hitta på att prata om. Ikväll ska vi ut och det ser jag fram emot.

Myskväll



Ikväll blir det myskväll med två favoriter. Vi ska gå och köpa smågodis och sedan kolla film.

tycker om de här två otroligt mycket!

Helg snart

Kændes som om det var måndag igår och nu helt pløtsligt ær det fredag. Igår kvæll var jag hemma hos fanny och lina. vi drack tè och pratade, mysigt var det! ikvæll ska jag nog ha en myskvæll med dem och imorn blir det utgång. ska bli riktigt kul, kænner att jag behøver det! Vi sa att vi skulle førsøka oss på en kvæll med oliak stællen før att læra oss mer om oslo och dess uteliv och førhoppningsvis hitta ett favvostælle!

Nu faller snøn som aldrig førr hær i oslo, så om man kænde att våren var på væg i går så ær det bara att tænka om før vædret har tagit ett steg tillbaka och gått mot vinter igen..

Bästa Pappa

Min pappa är världens bästa. Jag har ju sagt att jag skulle vilja bo hemma i sommar men att jag måste ha ett sommarjobb. Så nu har han hört efter och det finns en stor möjlighet att få ett receptionist jobb! Det är inte bara jag som vill vara hemma, det verkar som om han vill att jag ska vara det med!

9.42

mmm sov morgon, jag børjade inte førræn 9 idag och det var så skønt att få vakna av sig sjælv imorse. nu kænns det som om kl ær 12 fast hon bara ær fortfarande morgon

Joggingtur

jaha då var det joggingtur nästa. NU börjar mitt nya liv, inget godis förrän jag är hemma i Västerås igen. och mera promenader.

ha ha, säger jag.

Nu är..

det bara nästan 2 veckor kvar tills jag får komma hem! sköönt.

haha jag har fått en nytt smeknamn på jobbet - discotjej, jag gillar det rätt så mycket faktiskt!

21.03



Mina vänner får mig att skratta. Nu har jag setat hemma hos Fanny o Lina (de två är mina räddare här)och pratat med dom om framtiden. Usch nu gillar jag inte riktigt att den är så oviss. MEN jag får ta det som ett äventyr. Nu är det bestämt att jag slutar på jobbet om 2 1/2 vecka och det känns rätt skönt faktiskt. Jag önskar bara att Paulina, Karin, Emelie, Flodan, Ida, Amanda, Corinna och Meg bodde här, då skulle allt vara perfekt!

SMHI - expert

Læste precis på expressen att en experterna sæger att det blir en kanon sommar och att det blir finas i augusti! det låter underbart och det ser jag fram emot. Hoppas det bli så och hoppas jag kan vara hemma i sommar, skulle vara vældigt skønt!

usch vad segt!

nej nu är jag riktigt uttråkad. gustav spelar fifa och jag sitter här där jag setat näst intill hela morgonen. jag har precis tryckt i mig en pizza och känner att det nästan var droppen denna onyttiga helg, men sedan kom jag på att pernilla kommer hem med en påse smågodis till mig ikväll så efter det får det vara nog. jag ska nog ta mig ut en sväng på promenad. men fråga är alltid vart man ska gå?! hemma så har jag min lilla runda som består av minnen hela vägen så det är alltid lika mysigt att promenera den.

sola skulle jag med vilja göra, fast inte i ett solarie utan på en strand, med en god drink och en bra bok och bara slappa. men det blir ingen solsemster detta år för det har jag inte pengar till efter USA, men jag ska ju till Thailand i januari så jag får vänta dit ist.



utbildning

idag tog jag det stora steget som jag länge fasat över. alla andra har ju börjat så jag tänkte att jag måste ju med.
jag googlade ky-utbildningar men i samma sekund som sidan kom upp fick jag ont i magen och var tvungen att stänga ner. NEJ jag är inte redo ännu. jag har så mycket jag vill se och resa till innan det är dax. jag vet att det inte skadar att titta runt men det känns inte rätt då jag inte är helt redo. jag är rädd att jag aldrig kommer att vara redo men någon gång måste jag ju, MEN inte idag..

hemma

nu är jag hemma igen. jag gick och inhandlade grönsaker och njöt av det fian väder. det är så varmt och skönt i luften. påväg hem såg jag shara stå och hänga så vi gick på stan tillsammas ett tag sedan tog vi sällskap hem. när jag kom hem så dammsög jag och kröp på knä för att vara säker på att få med allt, det var otroligt smutsigt. nu sitter jag här och undrar över vad jag ska laga för mat.


funderar även hur jag ska göra ikväll.. vi får se!


mormor

du är så söt mormor att du läser varje dag och nu har du lärt dig att kommentera.  jag är imponerad;)

idag är det rätt så fint väder, tilräckligt fint för att man ska se hur skitigt det är här inne på golvet och i princip överallt när solen skiner in, usch. ska ta tag i det senare men först ska jag gå och handla lite mat. det jag har nu i kyl/fry är en fryspizza, lite kyckling och lite pasta haha. igår kväll blev det avancerad mat - korv och pommes frites haha. jag hade ingen fantasi alls.

jag var först lite på stan med lina och marika sedan gick jag hem och kollade film med gustav. han lovade först att han skulle ut och gå med mig men nu hittade han sin fjärrkontroll så nu ligger han och spelar fifa:) men jag tar med mig Ipoden så jag klarar mig nog. men det har varit roligare om lina och fanny var här med på helgerna, inte så kul att vara själv hela tiden. fast jag har klarat mig bra jag har hittat på nått varje helg så denna helg blir den första som är lugn.

jag undrar över en sak är perfekt tråkigt eller är det hmm... helt enkelt perfek? jag är nästan glad att allt i mitt livinte är perfekt för tillfället, det ger lite spänning. jag vet inte hur det blir när jag kommer tillbaka från usa med jobb och så men jag får se det som ett nytt äventyr:)

jag tror jag har börjat anpassa mig till att ha mig själv att tänka på.. det ser jag som ett stort framsteg!



gustav "tvättar" håret haha



sedan vill han att pernilla ska göra detsamma. haha ibland är det kul att vara åskadare till deras konstiga påhitt


Hem

Nu har jag bokat biljetter hem den 8 april till den 13 - ska bli såååå skønt! tænk att få sova i sin egen sæng, att få vælja och vraka ur garderoben utan alla dessa kontorsklæder, att ha ett fyllt kylskåp;) och såklart att umgås med mina vænner..

nu længtar jag dit. fast norge ær inte så illa, just nu skiner solen och det ær allmænt trevligt hær bara! gustav och jag ær sjælva øver helgen då opernilla åkt hem!

Førlængt

nu har jag fått førlængt iaf den påskveckan. jag kommer jobba och vara hær sjælv på min fødelsedag, menmen..

så som det ser ut nu slutar jag hær den 17 april och åker till USA den 19 april, wihhoo! længtar så. det kommer dock inte bli så kul att komma tillbaka och børja om detta jobbsøkande!

brist

på något att skriva kan jag sæga.. hær h'nder inte så mycket nu. hade hoppats på att paulina och karin skulle komma och hælsa på mig till helgen men det ser mørkt ut!

sitter på jobbet och ser ut genom førnstret på strålande sol, hade vart skønt med en promenad..

sliten

jag kan inte sæga annat æn att jag ær sliten idag. vaknade 5 då jag fick ett sms och tænkte vilken idiot som ær vaken så tidigt så jag var tvungen att læsa och det var en jobbarkompis som skrev att hon skulle vara hemma med sjukt barn, IGEN. så efter det kunde jag inte somna om førræn 10 min innan jag skulle upp på riktigt och då var det næst in till omøjligt.

på jobbet har det varit ett vældans prat om i fredags. det mærks att de inte går ut så mycket eller har mycket till liv haha..

ladda om

nu kom gustav hem från kryssning och sa åt mig och pernilla att göra oss iordning och ladda om. så nu har vi öppnat vinet igen och börjat om på nytt. hahah jag kommer vara död på måndag men. nu ska vi över till grannarna på fest. man lever ju bara en gång...

dagen efter

gårdagen var verkligen lyckad. curliingen var väl inte så rolig, jag och shara smet iväg och fixade oss ist på slutet:) under hela tiden dracks det vin och öl. och jag hade hand om taxi'n till och från hallen och jag ringde och dubbel kollade flera gånger under veckan att beställningen låg där bara för att vara säker när jag fått denna uppgift. vill inte göra bort mig. och så kommer inte taxin. vi står och väntar och jag ringer och beställningen ligger där men de har glömt att skicka bilar. bra va?!

sedan väl på T.G.I så hamnade jag brevid roliga människor så kvällen blev jättelyckad. vi beställde drickar efter drinkar haha. vi gick vidare och dansade lite, några sollades ut efter vägen för de var för fulla bl.a min chef haha. sedan fick jag sällskap hem med en trevlig jobbarkompis som bor rätt så nära oss. vi gick förbi slottet och han berättade att han varit en sådan vakt och började maschera, haha som jag skrattade då han var så full att han stod och lutade sig 70 graders vinkel när han maschera.  ja, kvällen kan summeras som jättelyckad!

GALNA

haha norrmæn ær galna. de børjade dricka kl 1 PÅ JOBBET och hær sitter jag nu kl 3 med ett glas vin i handen och svarar i telefon haha. det hær kanske ær genom tiderna værldens bæsta jobb!!

snart ska vi curla, detta kan bli en galen kvæll!

jisses

jag undrar om jag fått i mig någe dåligt.. jag har spenderat hela dagen med kramper i magen och nu när jag skulle gå och lägga mig fick jag springa till toan där jag stannade ett bra tag, usch. hoppas jag blir bättre till imorn!

ska försöka sova nu, god natt!

12.00

nu snøar det igen, kommer det någonsin att sluta?

Glassfika

Igår mötte jag upp två av mina favoriter - Lina & Fanny en fika. Først gick jag på stan lite grann medans jag væntade på att de skulle bli klara. Jag kopte en vit trøja med marinblå rænder från zara och ett hårband från H&M fast jag lovat mig sjælv att jag inte skulle handla något.

Sedan nær de kom ner var allt stængt på bogstadveien så vi satte oss på Mc Donalds och tog en glass, haha. de var iaf en mysig donken. vi satt dær i 2 timmar och jag bara stkrattade hela tiden åt lina och adrians alla historier haha deær så knæppa de dær två.

nu jobb

Vår

Solen skiner ute och det känns som vår. jag fick gå ut en sväng idag med shara till ica. vi beställer mat därifrån och det var en söt kille som jobbade där som var svenska som shara och kine ville att jag skulle träffa. haha det försöker leka matchmakers. men i vilket fall så var det lyx att gå en promenad i solen. mmm längtar så tills det blir varmare och man inte beøver ha inter jackan på. då ryker den vita, haha det ær på tiden, JAG VET!!

tiffanys

ohh jag ska skypade med corinna igår och vi bestämde oss för att köpa ett tiffanys halsband till meg i födelsedagspresen, men jag vill med ha ett! jag såg ett sådant fint med hästsko, jätte fint. snacka om att meg kommer att bli glad, en riktig lyxpresent!

sommar och hund

sommar, kan jag få, imorn?



min hund, jag vill ha mer än nått annat just nu. såg en sådan här valp imorse och jag höll på att komma försent till jobbet för att jag inte kundde slita ögonen ifrån den. den är så perfekt. haha just nu när jag är förkyld låter jag som en sådan då jag inte kan andas genom näsan. det kanske är det enda negativa med denna sötnos, att de "snarkar". men det hindrar inte mig, ska köpa en så fort jag har ett stabilt boende.


ordspråk

igår pratade jag med manne. han sa något som jag tänkt lite på innan vi sa hejdå. han sa deppa inte det finns guld i skogen, haha jag vet inte riktigt vad han menade med det och med manne vet man inte riktigt. det roliga var att jag inte var deppig jag undrar om det mer var en påminnelse ifall jag skulle deppa..



den där manne är inte helt hundra haha..


nu blev klockan visst lite mycket och här sitter jag och ser ut som ett troll i håret


18.01


manne kopia



mina sötnosar



älskade vän

sjuk

sitter på jobbet nu och kænner mig jætterisig. efter jobbet ska jag direkt lægga mig och læsa och gå och lægga mig tidigt.

i helgen så hittade jag en Ipod ute och sedan dess har jag haft så dåligt samvete før att jag inte læmnat in den någonstans. jag vet att det inte ær någon idè att læmna in den till polisen hær som man gør i sverige. och jag har inte vetat vart jag ska gøra av den. men idag fick mitt samvete nog och jag ringde till utestællet i nærheten dær jag hittade den och sa att om någon kommer och frågar om de hittat en Ipod så kan de ringa mig och læmnade mitt nr. nu ær mitt samvete rent igen..

seg dag på jobbet och jag ska jobba till 5 idag. rætt konstigt det dæra. nær jag jobbade på jc var 5 rena lyxen att få sluta så tidigt och ha hela dagen ledig, nu ær 5 jætte sent, då jag i vanliga fall slutar 4. skulle vilja ta mig till IKEA någon dag denna vecka, ska fråga om pernilla vill følja med imorgon kanske.

på fredag ska vi ut med jobbet, då ska vi først spela curling och sedan gå ut och æta på T.G.I friday och det var tydligen fri bar så det kanske bli lite vilt. jag ska iaf ta det lungt men jag har hørt att revisorerna ær lite galna på fyllan.

måndag igen

jaha då var det måndag igen, helgen går fööör fort. vi såg australia igår och den var jätte bra. robban och patrik om ni läser detta så gick vi när allt började hända och missade det som gjorde filmen. efteråt var jag helt inne i all romantik och kärlek haha. jag älskar tjejfilmer, haha.

jag är verkligen osugen på denna arbetsvecka och jag har fortfarande ont i halsen. usch. nu måste jag kila.

trött.

idag är jag bara trött. jag har ont i halsen och känner mig allmänt sliten. jag och marika kom hem 4 inatt efter att ha promenerat hem till henne efter klubbarna. vi var först hos hennes chef, sedan en gay klub där vår kompis jobbar och avslutade på nicol & son. verkligen en märklig kväll som de flesta utekvällarna i oslo. vaknade upp hemma hos marika med en hals som sandpapper och ingen annan vaken och jag hungrig som ett djur, så jag vandrade hem och åt frukost..

sedan har jag bara legat och sovit och läst. ska duscha snart coh kolla på film med pernilla och gustav. vi ska se australia och jag ska se slutet eftersom en viss robert somnade på bion i NY så jag fick "bära" honom tillbaka till hotellet.

usch

seg dag. jag vaknade med ont i halsen så jag har setat och läst hela dagen. har inte kunnat lagt boken ifrån mig för den var så bra. det var flickan som lekte med elden, en av stieg larssons böcker. men nu har jag läst ut den och imorn tror jag att jag måste börja på nästa för att få veta hur det slutar. hatar när en bok slutar när det är som mest spännade. jaja, nog om det.

ska snart börja laga mat och göra mig iordning för att ta mig till marika. vi ska nog hem till en av hennes jobbarkompisar och sedan kanske till glasset där elin jobbar. men jag känner mig inte så sugen på allt detta utan känner mig mer sugen på att se en bra film med en godispåse med tanke på att jag inte vill bli sjuk.

det snöar idag igen, vilket verkar vara rutin på helgerna här. när ska det bli vår??? nu ska jag till mataffären och köpa vitlöksbröd.

och krya på dig tessan, hoppas du blir bättre snart lilla gumman!

9.35

och grannarna börjar spika?! det tycker jag är lite väl tidigt och inte riktigt rätt en lördag morgon när man jobbat hela veckan. skitgrannar.

livsfara

jag och pernilla har varit ute och gått och vi var livrädda hela vägen. det rasar isblock från taken nu och de är rätt högt upp så de kommer med en väldans fart. jag och pernilla vara nära att bli offer för två stor isblock som rasa framför oss. om vi hade fått de på oss hade vi sett våra sista dagar. man hade aldrig överlevt usch, nu håller vi oss inne..

vi lagar nu tacos och gustav pratar massa snusk historier. är jätte hungrig, sedan ikväll ska vi se film, så det blir en lugn hemma kväll, mys.

Knappen & Hakim

Tack så mycket för att ni fick mig att asgarva kl. 07.18 på morgonen. de ringde upp en stackars tjej som hade en häst som hette wilma.

-Hej, har du en häst som heter wilma?
-Ja?!
-När var du där senast?
-Igår kväll!!!???!
-Vad har du att säga till ditt försvar?
-Vad menar du jag var där igår!!
-Vi var där för en timme sedan..
-okej (gråt i rösten)
-Någon har målat med målarfärg över hela kroppen och ja... tuperat hästens man.. ja som en tuppkam.. som en punkare!!
-Va????!!! och börjar gråta...
-Har du hört talas om wakeup calls på nrj med kanppen och hakim?
Och hon förvanldrar gråtandet till skratt.

haha jag satt och skratta hela tiden, stackaren men det var kul! jag hade velat sätt en punkarhäst!

ska borsta tänderna och avsluta jobbveckan denna vecka. tiden går så fort, för en vecka tillbaka så skulle jag åka hem och hade en rolig helg framför mig. hoppas denna helg bjuder på något bra, om inte annat får jag iaf sova ut vilket jag inte gjort på ett tag. eller nej, troligt vis inte det heller,pernilla låter inga sova längre än 9.

Heels

Nu går jag runt här hemma i mina nya skor och lyssnar på njr och dricker nyponsoppa ur vin glas. jag försöker iaf göra något roligt av vardagen..


Lonley

känner mig ensam nu, är inte van vid att vara så mycket själv. jag är van vid att ha alla mina vänner omkring mig och R, nu känns det inte som om jag har någon.. jag antar att man måste lära sig att trvas i sitt eget sällskap, men jag måste säga att jag är motsatsen till ensamvarg och det ska hända saker hela tiden, det är då jag trivs som bäst.

Ibland, som nu, är jag trött på att resa runt och skulle vilja känna lite stabilitet. men inte än. snart.


torsdag

redan torsdag, vart tog veckan vägen? tiden går så fort att man ibland måste stanna upp och tänka efter vilken dag det är. Lina och Fanny åker hem till helgen och pernilla och gustav skulle på nått ödle safari och sedan ut och äta. så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på!? jag tror jag ska höra mig för vad marika ska göra men jag tror hon ska ut och jag är inte så sugen på det denna helg, men jag är aldrig omöjlig. men jag saknar att inte ha alla mina änner här, då hade jag kunnat dra ut dem på äventyr. funderar starkt på att bo hemma i sommar och bara ha sommarlov som man hade förr i skoltiden. tänkt att få cyckla ner till hamnen och ta båten ut till östra med alla vännerna och bada och mysa. och sedan grilla någonstans opch dricka vin, nu har jag nästan betämt mig, Västeås i sommar:)

MYSIGT

nu är jag precis hemkommen från en mysig långfika med alla tjejerna. först mötte jag uppe ida och hennes kille christoffer som jag träffade för första gången och han var jättetrevlig och de var kära och söta. efter det gick vi och satte oss på glasset och sedan kom lina, marika och fanny. det var verkligen jättemysigt att sitta och prata. har saknat ida..


nu när jag kom hem så är pernilla i full rulle med hennes nya projekt - nämlig måla mönster på en dörr och grenar och fjärilar och gud vet vad, det var som att komma in i en skog haha. men hon är verkligen duktig så jag hoppas hon kommer in. hon vill inte visa än förrän allt är klart.

nu ska jag hoppa i myskläderna och göra mig iordning för kvällen och se lite på tv för en gångs skull!

klippning

just nu sitter shara och klipper kine hær inne på kontoret och jag står bara och skrattar och ær rædd att de snart ska gå på mitt hår. snart ska jag færga det så det blir sommarfræsht, kanske klippa lite. men INTE som shara klipper med en pappers sax haha

shopping sugen

jag ær så fruktansvært shopping sugen så det bara kliar i fingrarna.


kul det var att få shoppa varje dag dær borta, och snart får jag gøra det igen, så nu gæller det att spara så jag gå loss nær jag kommer dit..

trött

idag är jag bara för trött, måste rusa till jobbet tidigare..

trist dag

idag har det regnat och varit grått hela dagen.. jag hade massa att göra på jobbet så jag jobbde över lite men hann ändå inte klart med som skulle vara klart, så jag måste gå tidigare till jobbet imorgon så jag hinner klart innan chefen kommer.
nu är ida här men hon skulle ut och äte med sin kille ikväll så vi ska träffas efter jobbet och fika imorn. MYS.
nu längtar jag efter sommar, grillning, sol och bad..


Östra holmen för några somrar sedan. Meg påminde mig idag om att det nu bara är 49 dagar tills jag ska åka dit och hälsa på, jag lääängtar!!


Kommer hit



Idag kommer denna brud till stan för att gå på någon konsert med hennes kille, så då tänkte jag passa på att sno åt mig henne en timme eller två. saknar henne när hon är där uppe i bergen..

KLANT

jag är.. ahh jag blir så trött på mig själv. jag hade glömt att jag börjar 9 idag och slutar feem så här sitter jag nu helt redo för att gå men en timme för tidigt. jag tror inte jag ska gå dit tidigare idag, för igår var de på mig igen om med tiderna att jag kostar dubbelt så mycket så jag kan inte jobba för mycket blabla. I ärligehtens namn så vet jag inte om jag skulle vilja vara kvar där efter att vikariatet har gått ut i april. jag har aldrig riktigt kännt den där känslan att det känns som hemma att gå till jobbet, som på jc. och speciellt kul jobb är det inte heller. men vi får se, jag tror inte de erbjuder förlängning heller för hon som jag vikarierar för kommer tillbaka.

jaha, vad ska jag sysselsätta mig med denna tidiga timme då?!




den här mysiga bilden tog jag så jag och robban var på ica maxi för ett  år sedan som jag nu hittade när jag lämnade in min mobil på laddning - de hade glömt att ta bort spenen från kotletten. får det er inte att bli lite osugna på kött?

Mys med syster

Igår hade jag och pernilla en mysig dag tillsammans. först promenad sedan satt vi hemma och lyssnade på musik och mednas hon satt och ritade sina änglar så kikade jag datorn lite. vi skratta så åt en ängel som hon hade ritat naken bakifrån, det såg ut som en snopp tyckte jag och pernilla tyckte inte alls det och sa att det vara bara jag som kunde komma på nått sånt. så jag tänkte låte er beddömma saken



här har ni den lille skapelsen, rätt söta fast ändå. då säger pernilla ja, det ska vara en ängel för både små och stora tjejer, haha.. det hade vi kul åt igår

oslo by spring



imorse på väg till jobbet




Grünelykka

Nu har vi precis kommit in efter en långpromenad på grünelykka. det är ett mysigt område. det som var mindre mysigt är vädert, alldeles grått och slask. skorna chippade när vi kom in.

nu ska jag laga paneng curry kyckling, får se hur jag lyckas med det.

ingen vår här heller

jaha då vaknade man upp till en snöstorm. jag tror allvarligt talat att det aldrig blir vår i norge. när ska det sluta snöa?

imorse var jag så trött att jag aldrig trodde jag skulle komma upp, tror jag snoozase 5 ggr innan det VERKLIGEN var dax att gå upp. jag är så osugen på detta att jag tror inte jag kan beskriva det i ord. en till dag att hämta sig på hade varit skönt!

efter jobbet ska jag och pernilla gå en promenad och hon ska visa mig någrå roliga affärer hon har hittat på grünelykka.
-" jasså det är änglar och ljusstakar vi köper nu!" säger gustav som insett att pernilla har kommit in i en fas då hon bara köper änglar och indredningsaker då hon är helt bestatt av att komma in på skolan, vilket jag tror och hoppas att hon kommer göra. jag skrattar fortfarande när jag tänker på en dans gustav dansade för mig förra veckan, han har ju inte alla hästar hemma den där :)

nej nu rinner tiden iväg måste borsta tänderna, ha en bra dag!

back to work

nu är jag tillbaka i oslo och jag vill redan åka tillbaka igen. helgen var perfekt och jag hade det jättekul. och framför allt var det så kul att se mina vänner igen.

igår var det utgång så det heter duga, haha. lite för mycket alkohol kanske men det var kul;) bussresan idag tillbaka var mindre rolig men tur som var att marika åkte med samma buss så vi kunde klaga tillsammans.

jaha då blir det till att gå till jobbet imorn, mindre kul. får se när jag kan aka hem igen igen, som det verkar nu blir det nog inte förrän mitten av april

saknar er redan - paulina, karin, amanda ta ert pick och pack och flytta hit!

RSS 2.0