Långhelg

Nu har jag varit ledig sedan i onsdags kväll och börjar inte jobbar förrän måndag eftermiddag, LYX! jag skulle egentligen åkt hem men nu när det inte är så lång tid kvar och jag inte har så mycket pengar eftersom jag inte fått lön på 2 månader så kände jag att jag kanske skulle stanna och hoppades att lina o fanny skulle stanna men de åkte till västerås nu.

Jag sitter och söker reseledar utbildningar. jag har fått en liten idé som resledare i thailand i höst men jag vet inte. jag känner att jag måste ut på ett nytt äventyr snart igen, lära känna nya människor o ta mig ur rutiner. Det här fungerar inte, men jag har ingen som vill följa med på äventyr. Alla har pojkvänner eller är lite fega så jag funderar på att bara sticka själv..

nu är det riktigt dåligt väder i oslo så jag tänkte ta en joggingtur och dusch sedan cykla iväg o leta reda på en park där jag ska vara med i en reklam film som ska spelas in nästa vecka:) ska bli kul! Sedan ikväll ska jag ut med mina gamla jobbar kompisar.

Grattis mammsen på födelsedag, hoppas ni har fint väder hemma så ni kan sitta ute o mysa på altanen.
 
sedan vill jag även tillägna en tanke till manne, jag anar inte vad du går igenom men jag vill ändå att du ska veta att jag tänker på dig vännen..

livsnjutare

Jag önskar jag kunde vara en sådan där livsnjutare varje dag hela dagen. Det händer ibland att jag stannar upp och njuter lite men det är inte vanligt. I går på väg till jobbet så var en kvinna på väg hem, hon stannade sin cykel och gick fram och lucktade på en buske med blommor och hon såg bara ut att njuta av våren och det fina vädret, medan jag svor över att behöva gå och ställa mig inne i en lokal med dunder och se på chocklad hela kvällen.

Men nu ska det bli ändring, jag ska njuta av våren och min sista tid här i oslo för om 4 veckor är jag tillbaka i västerås igen. Jag kanske inte direkt ska stanna upp och lukta på chockladen men jag ska njutaav att jag har ett jobb, många bra vänner och världens bästa familj.

RSS 2.0