2010

Snart är det dags att skåla in det nya året, 2010. Jag måste säga att året 2009 har bjudit på många skratt och äventyr. Jag har haft ett underbart år med mina vänner, lärt känna nya människor som jag kommit att älska, rest, solat, badat, jobbat och haft kul!

Jag hoppas nästa år bjuder på lika mycket äventyr och nöje, men det tvivlar jag inte på när jag börjar min jorden runt resa den 11 februari. Tänk att jag ska resa till Meg i Australien och vidare till alla dröm ställen.

Mitt nyårs löfte i år är att stressa mindre och påminna mina nära och kära OFTA hur mycket de betyder för mig!

Gott Nytt År alla!


Merry Christmas


julmys

nu är det julmys på hög nivå hemma i västerås

Grattis Morfar

Grattis världens bästa Morfar på födelsedag! ses till helgen



haha han blev lite överrumplad då jag tog kortet, söt!

lustiga

vi är bra lustiga vi tjejer, man vill inte att han ska vara för tillgängliga men när det är svårtillgängliga så målar vi upp bilder i huvudet och tänker en massa.

Bra exempel från SATC, min kärlek här i livet..



http://www.youtube.com/watch?v=RncIQVBoKB4

Tänk att


Tänk att man skulle sakna den där krabaten så mycket då..

snart hemma

Nu är jag ju ledig till onsdag, sen jobbar jag 3 nätter sedan är jag ledig i 2 veckor jag hemresa väntar. Jag tar morgontåget på lördag morgon. det känns väldigt konstigt att åka hem denna gång. hem till det som drar mig tillbaka. allt det trygga. men gus så mysigt det ska bli att umgås med famlij och vänner och mysa. Jul kan ju vara bland det mysigaste. nu slappar jag i soffan sedan träning med lina.





lite bilder från våran helg. tänk hur det kan spåra när killar bakar pepparkakor och man lämnar dom själva för en sekund..

Mitt hem i norge

Mamma har frågat efter bilder på lägenheten så här kommer det några ifrån stället där vi bor.


Mitt stökiga rum, ska ta tag och städa idag dock.


Köket, om ni ser noga så ser ni att bak pågår


Lina och Adrians rum



Alex "rum"



Pappa om du tycker det hänger mycket jag och skor framme hemma hos oss!



Våran julklapp från jobbet haha

Namnsdag

Fick ett gulligt grattis på namnsdagen sms imorse, tänk vad små saker kan göra dig glad. Här om dagen skrev jag ett mail till några vänner men jag hade inte en aning vilken effekt det skulle få och hur rörd jag blev av svaren och att (nästan) alla svarade. Jag känner mig lyckligt lottad! vad gör det att vara lite magsjuk eller ha krossad tumme, när jag har så underbara människor i min omgivning.


Magsjuk och krossad tumme

Ojoj, mycket har hänt den senaste veckan. Jag var och tränade med Oscar förra veckan och vi råkade slå ihop våra hantlar på 12 kilo med min tumme emellan som resulterade i ett läkarbesök och detta..



Inte det skönaste jag varit med om.

Sen i lördags var vi på julbord med jobbet, riktigt kul var det. Men antingen så åt jag något dumt då eller bara blivit dålig ändå, för nu ligger jag hemma med magsjukan. Inte okej. Som tur var har jag haft denna gosbjörn som hållt mig sällskap då jag känt mig risig och ensam när de andra är på jobbet.



så mysigt har vi haft det. Idag känner jag mig dock piggare och tog mig ut på en timmes promenad med nelson.



RSS 2.0