mmm mys

jag bara njuter av att vara hemma. jag har varit på stan och shoppat lite, även hunnit med att äta lite glass. snart ska jag och pappa till mediamarkt oh köpa cd enhet till min data. fint väder och jag är lycklig!





mitt mysiga rum, dock är det lite stokigare nu. denna bild togs när jag ansökte som aupair.

Hemma

Nu är jag hemma och det är underbart, jag njuter av varje sekund..

Igår kom Karin och hämtade mig på stationen och vi åkte hem till oscar ute på landet. hans föräldrar hade byggt ett nytt hus som vi skulle kolla in. därute fanns även några fler gamla klasskompisar, som haettman, jim och andreas. kul och höra vad lla har haft för sig sedan studenten. vi drack vin och pratade. sedan när jag och karin började bli lite små sega så skjutsade hon hem mig. Jag har saknat dig så sötnos, du göra mig väldigt glad!

Efter det gick jag och la mig i MIN säng och såg på Sex and the city, som jag har saknat det!

Nu ska jag göra mig iordning och cyckla ner på stan i det fina vädret och träffa manne och karin, sedan ikväll blir det fest.



skulle även vilja träffa amanda om det hinns med.. hon är rätt upptagen:P

Love it Hell

Vad hade jag förväntat mig?! NU är det dax att gå vidare..

Lycklig

Jag är lycklig att jag har så bra vänner

pose

kollade mina profil bilder som malin lagt in. Har ni tankt på att jag har samma pose på alla bilder dær jag står upp - armen i høger sida och lutar lite, haha. Uppfinningsrikt?! ønskar att man kunde bli bra på bild sådær och ønskade æven att jag var bra på att fotta. nær men ser ett øgonblick då det kan lbi en bra bild. jag tror bestæmt att jag ska børja ta mer bilder.


Avundsjuk

jag ær så avundsjuk på emelie, fick just ett inlægg om att hon shoppat arslet av sig. jag vill meeed!! jag saknar livet dær borta så otroligt mycket och speciellt shoppingen. jag skulle inte tveka en sekund omjag fick frågan att bo dær några år, sepciellt i NY el Californien.. menmen, ja, emelie vi får skypa snart så jag får se vad du køpt:)

nu ær det snart helg, ska bli såååå skøønt! gustav var så snæll och lade in patrik 1,5 på min dator så då har jag nått att se på vægen hem!

19.43

Gaaahhh jag har så mycket frustration!! ibland är det bra jobbigt att bo med sin syster om man är så olika som vi två är.

nu ska jag tvätta bort sminket och smörja på brun utan sol och läsa min nya bok som mamma köpt till mig, nr 2 av stieg larssons böcker! hoppas den är lika bra som den första!

förresten såg att bloggen var tillbaka som vanligt igen..


vart tog det vægen?!

malin som hade gjort så himla fint hær igår och nu bara førsvann det.. alla som kænner mig vet att jag inte kan handskas med elprylar och SPECIELLT  datorer. manne brukar vara min ræddare i nøden då jag lyckats pilla på nån knapp på min lille kæra væn.

08.58

Nu skiner solen hær och det ser ut att bli jættefint væder i dag och i helgen! jag kollade vædret i væstrås før i helgen och det såg ju mindre bra ut. regn och snøslask, inte kul med tanke på att jag hade tænkt att ha mina nya nine west skor på lørdag..

nu har martina åkt hem och det ær riktigt tråkigt, var mycket roligare och ha någon att gå upp med samtidigt så tidigt och klaga tillsammans. Imorse væcktes jag først av gustav, sedan av pernilla som støkade i køket och pratade høgt med gustav. det ær riktigt jobbigt att bo i vardagsrummet i bland. Men till helgen får jag sova i mitt eget rum, skønt!

07.27

har precis gjort mig iordning till nrj's web radio, en bra uppfinnig det. Jaha, då bär det av till jobbet snart igen då. men snart är dte helg!

haha, på sista tiden har jag börjat drömma väldigt märkliga drömmar. Jag drömmer och någrabarndoms kompisar som elin, emma, nicklas och några andra. det är så märkligt för jag har inte träffat dem på år och inte pratat eller nått. jag gjorde detta i denver med, jag undrar om jag bearbetar gamla tankar när jag är ute på äventyr. konstigt är det!

nej nu ska jag kila..

tack snälla malin

se så fint malin har gjort det, precis min stil!
det är så märkligt med malin, vi har träffats 2 ggr. första gången på arlanda då vi startade vårt äventyr och vi umgick i en vecka. sedan en helg då jag åke till henne i san fransico. trots det känns det som om vi kännt varandra jätte länge och vi verkligen KÄNNER varandra. jag antar att man får ett speciellt band när man är ensamma på andra sidan jordklotet. är så glad att jag träffade dig vännen!




malin & jag


Onsdagar

kan nog vara den segaste dagen om man inte har något att göra. Idag har tiden stått stilla för mig.

Nu lagar jag köttbullar och lyssnar på nrj's web radio. ska packa lite och vänta på att lina ringer och berättar hur dte gick för henne idag, första dage på nya jobbet!


har ni någon aning om hur länge en potatis ska koka? haha det var på tiden att jag flyttade hemifrån!

pernilla sa även att jag måste börja planera för sommar/hösten redan för vi måste säga upp lägenheten i maj om jag inte hittar någon som vill bo här med mig. jag vill verkligen bo kvar för jag trivs så bra. o vad skulle jag göra hemma? så om någon funderar på att flytta hit i juni/juli vet ni vart ni ska vända er :)
 


Jag och mina käre vän Flodan på studenten, det var tider det. ibland när jag känner mig nere så tar jag på mig min studentmössa i smyg så ingen ser och tänker tillbaka till den glada tiden då allt bara var kul och du brydde dig egentligen inte alls om vad du skulle göra med ditt liv utan mer vad du skulle ha på dig på nästa studentfest!

æntligen

har jag fått min mobil tillbaka, så skønt!

Att göra:

På lördag har jag mycket att hinna med:

-køpa present till pappa
-sola
-handla mat
-køpa cd enhet till datan
-packa nya klæder (har anvænt de jag packade med mig sist till  fullo)
samt gøra mig iordning før kvællen tidigt før vi ska træffas och børja førfesta runt 6 tiden redan.

Ska bli så kul, ser fram emot att komma hem jættemycket!

Gustav jublar denna helg att jag åker hem och pernilla ska till gøteborg så han får FF hemma, haha! han skulle ta dit några kompisar och jag fick honom att lova att ingen av dem skulle sova i min sæng, men det vågar jag inte hoppas før mycket på. Ikvæll ska jag tvætta och packa lite, slutar 5 idag. Ska ringa fanny och lina också før jag træffade aldrig dem igår.

hade


grått o trist

sitter på jobbet nuoch smyg bloggar. ute ær det grått och trist. snart ska jag gå och børja med lunchen, då hænder det iaf nått hær!

nu længtar jag till helgen då jag ska åka hem o mysa. På lærdag blir det fest, det ser jag fram emot, det har varit lite før lungt på sista tiden. Igår pratade jag med kathy, min værdmamma, och hon sa att pojkarna fortfarande frågade om mig, fast mest om robban jælka skit haha

precis ätit

jag börjar bli lite bättre på att laga mat men jag skulle behöva bli bättre..

lite bilder..



fina slottet, i närheten där jag jobbar.



vårt område



vår lägenhet "mitt rum"




tatuering

sitter just nu på jobbet och googlar tatueringar fast dte ær strångt førbjudet:)
jag funderar och ær verkligen sugen att gøra en tatuering på foten. MEN den måste ha en betydelse før mig annars kænns det inte vært.. jag funderar på ett hjærta før det symboliserar kærleken till alla mina næra. men æven en svala før då tænker jag på mormor (som jag står vældigt næra) eller skriva något om mina æventyr som tex my journey. men jag kan inte bestæmma mig så innan jag vet sækert avaktar jag, menjag ær bra sugen..

nu ær det...

snart slut på måndagens arbetsdag, skønt! ska på vægen hem gå och kolla hur det går før min mobil, som gick sønder før 2 veckor sedan. men de sæger alltid att det tar 10-14 dagar men det slutar på MINST 3 veckor så nu ska jag gå och pressa dem lite.

solen skiner hær i Oslo och det kænns lite vårigt, vill vara ute och gå en promenad!

Ska børja skriva lite igen

Jag tror jag ska børja skriva lite igen, kanske ska jag børja anvænde detta som min dagbok. Jag får sådana hær impulser ibland, nu sæger jag att jag ska børja skriva men om en vecka har jag trøttnat som jag gør med allt.

Jag har længe undrat varfør jag altlid ska vara så rastløs med allt. Jag har aldrig kunnat hålla på med en sport længe, jag har aldrig tyckt ett jobb varit roligt længre æn en vecka (ændå var jag på jc i næstan 5 år?!), jag slutfør aldrig något jag børjat på ( mitt rum som jag børjade gøra om 2005 ær fortfarande ett projekt). Hur ska det någonsin gå før mig att vælja skola och børja plugga och børja jobba med det jobb du ska ha hela livet? jag bara væntar och hoppas att jag snart ska hitta det dæra drømyrket som får mig att hoppa ur sængen på mornarna før att det ska bli så kul att jobba. jag ær avundsjuk på alla som hittar det..

Just nu sitter jag hær i Oslo på mitt kontor och kænner att ett kontor vill jag inte sitta på hela livet, fast arbetstiderna ær bra skøna!

På onsdag flyttar Martina hem igen, ska bli rætt tråkigt att vara sjælv igen, har varit kul att ha någon att prata med och kolla skærgårdsdoktorn. Och till helgen ska jag åka hem till væsterås och hælsa på, ska bli jættekul och skønt att få stænga in sig i ett rum, haha!

Jag ska nog æven be någon om lite hjælp att fixa till det lite i bloggen så den blir lite finare, kanske ska jag be malin fredriksson, hon har gjort sin så fin:)

Ha en bra dag!

Nu var det bra længe sedan

Ja, nu var det ett tags edan jag skrev hær. har inte riktigt tid før det nu..

Jag sitter nu på mitt nyajobb som receptionist på kjelstrup og wiggen hær i oslo. Jag børjar trivas riktigt bra och har nu fått ett liv hær. Det kænns som jag bor i en resvæska, skaffar mig nya liv øverallt!


Mycket hær førandrats de senste månaderna. Jag har kommit hem från usa, det har tagit slut med någon jag trodde var mitt livs kærlek, jag har flyttat till norge, børjat ett nytt jobb, fått nya vænner o massa mer..

Jag ska æven passa på att sæga att jag åker tillbaka till mitt kæra usa i april, lææængtar!! nu måste jag sluta

RSS 2.0