snart helg

snart ar det helg igen och det ska bli riktigt skont! jag pratade med pernilla idag ocksa, det var riktigt kul! gustav har kopt data sa nu kan vi prata och de flyttar in pa lordag i sin lagenhet! jag lovade att kopa saker och skicka hem, sa det ar mitt uppdrag denna helg! nu kommer meg snart sa ska vi se pa obamas tal som han haller har i denver ikvall! imorn ska jag traffa lina, den svenska tjejen! ska bli kul.. sedan far vi se vad som hander i helgen!

inge vegas

det blev inge vegas i helgen. ska leta biljetter och ta det senare i host ist om jag hinner. helgen blir iaf tillbrangad med corinna och meg. ska forsoka aka till boulder lite.. sen vill jag kopa min solglasogon och lite annat! nu ska jag sova god natt!

las vegas igen?

det blir nog las vegas till helgen igen! jag, meg och corinna ska nog bila ner dit pa fredag. ska bli sjukt kul, maste bara se till att jag fa ledigt pa mandag. det ar labor day weekend har da! hander mycket nu, ar inte hemma pa kvallarna langre sa det ar ett framsteg. fast ikvall ska jag ta det lungt for jag slutar 7 idag, sa jag tankte ta en promenad och stada mitt rum och lagga ansiktsmask och lite sant.. det ar fortfarande varmt och skont har, runt 25 grader. men nar alla hemma skriver om hosten langtar jag anda lite till att ligga i robbans lagnehet och ata ben&jerry glass och se csioch hora regnet piska utanfor. men jag vet hur less man blir pa det efter ett tag sa jag ska fortsatta njuta..

nu ar helgen slut snart

nu ar detsondag igen.. idag skrev en svensk tjej till mig och fragade om vi skulle traffas men jag hade sagt att jag skulle folja med min vardfamilj pa nagon musikfestival idag sa jag fragade om vi kunde traffas i veckan ist sa vi ska gora det.. hoppas hon ar snall!

nu ska jag borsta tanderna och satta mig i solen tror jag, riktigt fint vader.

ridning och ny kompis

igar traffade jag charissas kompis alex som flyttat hit fran san fransisco med sin vardfamilj. hon var jatte trevlig och vi fikade och gick pa bio.

idag har jag ridit westernrdning med alla aupairer, det var val kul men inte vart pengarna och det var nastan inga auparer som pratade speciellt mycket med varandra forutom jag meg och corinna. ska kanske mota upp dem down town imorn.
men nu vantar jag pa att alex ska komma och hamta mig sa ska vi ut och kaka el natt.

jag ar aven mycket shopping sugen, har inte shoppat pa ett bra tag sa antingen imorn el iveckan ska jag gora det. detta star pa min lista:
-ray ban solglasogon
-stickade trojor
-tshirt fran urban otfitters
-tandblekning

sa dar forsvann min lon bara dar, haha! men pengarska jag tjana i norge, nu lever jag bara en gang har och da kan man passa pa att shoppa nar det ar sa billigt!


vad har ni gjort i helgen?


hata barn (ibland)

nu vet jag en sak iaf och det ar att jag inte ska jobba med barn pa detta satt, aldrig dagisfroken eller larare..
de har gatt mig pa nerverna idag och mamman ar inte speciellt trevlig idag. som karin sa hon kanske har en  dalig dag, men anda. det ar inte kul nar de har det for det kanns som om det ar fel pa allt jag gor. i morse gav hon mig massa pikar genom barnen om att frukosten var fel och lite annat. jag forsoker att inte bry mig och inte ta at mig men det ar jakligt svart!

nej, till helgen vill jag traffa nagra andra an denna familj!

Tyvarr ska jag inte aka till san diego. allt krockade, mamman ska jobba sondagen och biljtterna funkade inte riktigt ihop med tiderna och det blev lite for dyrt. jag ar hemskt ledsen emelie, jag hade sa garna velat traffa dig, nasta gang du kommer LOVAR jag att om jag har mojlighet, sa kommer jag!

shoppa

nu ar jag shopping sugen, blir till helgen!

this time

nu sitter jag och lyssnar pa this time, som vi lyssnade pa i salen. far mig att langta lite tillbaka. jag tittar aven pa gossipgirl. jag har missat en heldel sa jag forsoker komma ikapp innan nya sansongen borjar. skulle behova tvatta ochsa men det far vanta tills imorn for jag har redan kort en tvatt.

jag ska aven forsoka ga ut och ga efter gossipgirl och rensa tankarna lite. Jag forsoker bestamma mig om jag ska aka till san diego eller inte. flygbiljtterna har hojts och jag kan bara vara dar i en och en halv dag, vad ska jag gora?!

sondagar

sondagar hemma ar vanligtvis valdigt trakiga och angest laddade. nagot jag sett har ar att de tar vara mer pa varje dag. de gar ut och dricker vin eller ater mat pa vardagrna och njuter mer. det ar nagot jag ska infora hemma, vinsondagar, satta sig och ta ett glas vin pa varda eller hemma hos nagon. men om man gor nagot  mysigt och kul pa sondagarna sa a det enklare att ga till jobbet pa mandagarna.

idag har jag varit pa ett museum, bio och atit med meg fran australien och corinna fran tyskland. vart en kul sondag och jag hoppas att traffa dem oftare..

saknaden efter robban ar fortfarande jobbig. men jag har val mer eller mindre bestamt mig for att aka hem till jul. da har jag varit borta i 8 manader och det var val mer an vad nagon trodde, inklusive jag sjalv.

min nya dkny klocka

min nya dkny klocka som jag kopte i vegas


regn igen

har nu vaknat och ser att det regnar idag igen, kul! jag har ingen aning vad jag ska hitta pa idag, ska nog forsoka ringa runt lite idag och se om nagon vill hitta pa natt, bio eller sa..

det ar sa mycket jag vill shoppa har nu, men jag gjorde av med alla pengarna i vegas och om jag ska till san diego snart maste jag spara dit. jag pratade med min vardmamma igar om det,om san diego alltsa. hon sa att det var otur att allt hande sa snabb men hon sa inget att hon inte tyckte jag skulle aka. ska prata lite mer med henne!

nu ska jag ata frukost!

usch, regn

har regnar det och jag kanner mig allmant deprimerad..
vad har ni for er och vad har ni for vader?

Nu har robban akt, kanns inte kul! borjar kanna mer och mer att jag vill hem! men jag vet for det forsta inte hur jag kulle saga dte till familjen och for det andra nar skulle jag aka?! jag ar forvirrad och deppig..
hatar helger har, for da maste jag alltid ringa runt till alla och fraga om nagon vill traffas, kanns som i lagstadiet igen, hej vill du leka? forra helgen var vi i vegas denna helg regn i colorado, blaa

Wiihoo

idag kommer robban. jag ska hamta honom om nagra timmar!! ska bli sa kul, men jag tror inte riktigt jag fattat an att han verkligen kommer

micheal idag har varit en annu varre plaga an igar, sa idag stangde jag in honom pa toan och efter det pa deras rum. han bara slog mig och sa no hela tiden, sa jag fick nog!
nu har lite negativa saker med familjen borjat dyka upp. de ar kansliga med att jag lanar bilen, men jag tror de har med bensin att gora. men om det vore sa kan de inte bara saga att de vill att jag betalar bensinen nar jag kor privat?! och sedan vet de att jag ater yogurt varje morgon men nar de handlar koper de ingen till mig. jag tror de tycker att jag ater mycket. men jag far ju mindre betalt enbart for att de ska betala min mat!! det stod en full yogurt i kylen igar morse till pojkarna sa jag tog lite av den igar, imorse sa var den borta. min forsta tanke var att de gomt den for mig, men sa dumma kan de val inte vara?! hur ska jag saga allt detta till henne, at det borjar bli ett problem?

Mitt guldhjarta

mitt guld hjarta som jag haft pa tanden i 7 ar har nu lossnat och jag rakade svalja det. jag fick det av mamma nar jag tagit bort min tandstalling och nu ar det borta. det var ganska kul att ha det for har ar ingen sett nagot sadant forr och jag har fatt mycket berom for det.. jaja, nu maste jag fixa och ringa en tadlakare har.. hoppas det inte ar for dyrt att slipa bort limresterna!

Korv

Jag ska laga middag idag, nagot med korv. Har ni natt forslag? forsoker hitta recept pa korvstroganoff men utan resultat..

Traffen med svenskarna

igar traffade jag 3 svenskar, 2 tjejer och en kille som bor en timme ifran mig. synd va? de aker med culture care och bor alla nara varandra. det var kul att traffa dem och de var trevliga. vi at salad pa chilis och pratade lite. nar jag skulle parkera down town hade jag lite problme och fick hjalp av en kille som var i min alder. han var jattesnall och visade mig vgen dit jag skulle traffa dem. nar jag kom tillbaka till bilen satt det en lapp pa rutan och jag tankte HELVET*^&() hur kan jag ha fatt en boter har. men nar jag laser lappen ser jag att det var fran killen som ville visa mig runt, trevligt, far val bli i nodfall om jag ar riktigt uttrakad. Ja malin, jag somnade tidigt igar, runt 10.30 efter att ha kollat dubbel avsnitt pa two and a half man:)

Imorse var det jattevart att stiga upp, men pojkarna har betatt sig jattebra idag och nastan inget tjaffs alls, sa det var skont. idag ska jag ga till banken och satta in mina lonecheckar sa jag har pengar pa kontot nar robban kommer. tva dagar kvar, raknar ned!!

Mys skorna malin kostade 24 dollar och fanns pa skoavdelningen pa target, du far leta vidare, ringer dig ikvall!

Bilder



Jag och min aupair kompis Malin, Vi har blivit nara vanner. detta ar taget i San Fransico



Jag och min kompis Luzie fran tyskland i Chicago

Min helg

I fredags kom kathys bror och hans ex hit sa vi pratade hela kvallen med dem.
I lordags akte familjen till kopcentret, sedan bio och avslutade pa en mysig mexicansk resturang!
I dag har jag forst varit vid poolen ett tag men da kom en massa moln och det borjade regna och aska. Jag akte avne till taget och kopte lite grejer! Ikvall/ eftermiddag ska jag traffa en svensk tjej som heter lisen och bor i parker som ligger 1 timme harifran. men vi ska motas upp down town och ta en fika el natt, sa det ska bli jattekul!

Pa onsdag kommer robban, jag kan inte fatta det! det ska bli sa otroligt kul och sedan pa fredag aker vi till Las Vegas.. Har sparat mina loner nu, for i vegas blir det mer shopping! Men nu maste jag broja kopa saker for vintern och inte bara kopa sota klanningar och linnen. Mitt favorit kopcenter hittils heter cerry creek och dar finns nastan alla affarer du kan tanka dig!

ska kila nu..

deppig

idag har jag en deppdag. lite beror det nog pa att mamma akte igar, lite for att jag kanner att jag inte har nagon kompis har.. hoppas jag hittar nagon snart. nu tittar jag pa greys anatomy, ratt bra! vad gor ni?

RSS 2.0