Halsmandlar blir pingisbollar

Kænns som om mina halsmandlar håller på att svælla upp till pingisbollar. Usch jag hoppas det lægger sig. Jag ær super trøtt och seg idag, vill bara hem nu. Idag ska vi gå och se på en lægenhet till Paulinas kompis Emelie och sedan ta en promenad var det tænkt. Idag ær det en riktigt fin høst dag hær i oslo. Kallt i luften men solen skiner.

Lina åker hem på fredag før att se på hennes familjs hundvalp som kommer i helgen. Jag vill med ha en liten hund och speciellt en liten mops. De ær bara før søta. Så det blir jag och Pauli i helgen. Och jag funderar om jag ska åka hem med farfar som kommer till helgen eller om jag ska vænta till fredag om 2 veckor då jag ær ledig från freia. Kænner att jag verkligen skulle vilja komma hem ett tag. I helgen ska jag iaf ta det lungt och slappa, INGEN fest, det fick vi nog av førra helgen.

Frost

Imorse var det frost ute och næstan frost inne. Herregud vad kallt det var i morse. De ringde igår och frågade om jag ville jobba hela dagen idag ist før 2 timmar och de ville jag ju så nu sitter jag hær.

Igår var en riktig mysdag. Først sov jag så længe jag kunde vilket var till 7.30 sedan låg jag och læste tills jag hørde elin gå upp. Då åt vi frukost sedan kilade vi øver till deras lægenhet och jag hjælpte till att flytt stæda lite. Sedan gick jag hem och lagade lunch och tog på mig joggingskorna och tog en snabb promenad till freia dær jag fick klæder och skåp så nu borde det ændå vara på riktigt denna gång. Sedan møtte jag upp elin och vi tog oss ned till stan dær vi møtte upp lina som slutat jobbet. Vi gick och kikade i affærer och en t-shirt med axelvaddar från H&M Exlusive fick følja med mig hem. Vi hade først tænkt att følja med elin på hennes avskedsfest på en bar dær hon jobbar och dricka lite vin men vi var før sega før det så vi køpte godis och kollade skärgårdsdoktorn. Lina hade en teori om att om man är sugen på något sa har man en brist av det och BEHÖVER det før kroppens skull, jag tyckte detta var en genialisk teori.

Kan sammanfattats som en perfekt ledig dag.

Kan inte sluta

haha jag hittar nya roliga bilder hela tiden

Sommar


Vill ha sommaren tillbaka

MemorieLane


Med denna bild avslutar jag denna minnestripp. Jisses vad vi vart med om mycket kära vänner. ALL MY LOVE TO YOU!

Nära och kära

Det går inte en dag utan att jag tänker hur tacksam jag ska vara och hur lycklig jag är att jag har alla dessa
unika människor i min omgivning som ger mig denna lycka. Jag önskar bara att alla ni vet hur mycket jag tycker om er
och hur mycket ni betyder för mig. Man kan ALDRIG säga jag älskar dig för många gånger,
så nu säger jag det till MINA bästa..

Mammapappafredrikpernillamormormorfarfarmorfarfaruffebirgittalassekarinemelieflodanidaamanda
linafannypaulinalottamickandersmariejockemattiasrobintobiastheresechristermarcuslenaandreas
mannemegcorinnarobban och massa massa fler men ni alla vet vilka ni är.


Mormor och morfar

Jag saknar de här två, världens bästa mormor och morfar.


Deppdag

Jag vet inte vad det är med mig, känner mig som en hormonell 14-åring idag. Jag känner mig jättedeppig. Läste ett blogginlägg om en födsel och helt plötsligt fick jag kämpa för att hålla mig från gråten, så jag verkar vara väldigt känslig idag.

Jag HATAR att vara osams med någon och speciellt ifall det är en person som står mig nära. Ibland är denna person en gåta för mig. Jag tror jag känner honom bra men så ändrar han karaktär och blir helt främmande. Besviken, som du sa var ett bra ord för vad jag känner..

Längtar bara hem idag.. Nej gaska upp dig Malin, så farligt är det faktiskt inte!

V.41

Så nu var det måndag igen då. Lite om helgen.. I fredags så satt jag och lian hemma hos oss och drack lite vin och åt god mat, sedan gick vi hem till tjejerna på kirkeveien som hade utflyttningsfest. Det var trevligt dær men vid 1 høll vi på att somna eftersom vi jobbat så då pallarade vi oss hem. Det mærkligaste under den kvællen var att det kom dit någon som hade en hund och hunden hette inget mindre æn vadsani, så nu kan ju førstå førrvirringen nær vi fråga vad den hette och hon sa vad sa ni, vi upprepade det ca 3 ggr innan vi insåg att det var hundens namn. De måste ju ångra sitt beslut av namn om de går igenom den processen varje gång.

På lørdagen vaknade vi tidigt och gick øver till tjejerna før att hæmnta vår soffa. Vi bar och selt før att få ned den. 3 små tjejer med en soffa på 1 ton ned från 5:e våningen utan hiss. KUL! sedan kørde de den till vr lægenhet och dumpade den på gatan. Så dær stod lina och jag och tittade på varandra och undrade hur detta skulle gå til. V fick upp ena delen, men den andra var en omøjlighet. Nær vi stod dær och var næra till gråten och redan gett upp kommer 2 starka karlar som hjælper sin væn att flytta in i vårat hus och frågar ifall vi behøver hjælp. Så på 5 min var soffan inne, æven fast de dær biffarna fick kæmpa sjælva. Sedan var vi så trøtta att vi slappade i soffan tills det var dags att gøra sig iordning på nytt. Denna gång skulle vi hem till Elin och alexs kompis oskar. Vi var dær ett tag sedan stack vi ner till emil & samuel dær några dj`s och vænner till lina från væsterås skulle spela. Vi shotade och drack drinkar. Huxflux var kvællen øver. Jag tappade bort lina och elin och till min førrvirring stod sjævl på karljohan och undrade var sjutton de tagit vægen. Lite krångel och telefon samtal senare satt vi iaf i en taxi på væghem.

Igår var ingen rolig dag. Elin ska bo hos oss nu till onsdag før de ska flytta ur sin lægenhet. Vi rørde oss från soffan till Mcdonalds och sedan tillbaka. Så man kan ju inte sæga att vi gjorde många knop. Slitna och trøtta hade vi nær de andra tjejerna kom øver The Hills maraton och bara slappade. Tidig kvæll och nu sitter jag hær..

Nu vet ni lite vad jag haft før mig!


Camp America

Nu har jag helt pløtsligt kommit på en ny idè før næsta sommar. Jag saknar USA føøør mycket før att inte åka dit något næsta år, så jag ska ansøka som camp leader på camp america. Det ær ett læger før rika ungar som de skickar ivæg 1 timme utanfør NY. meg var det innan hon var aupair 3 år i rad och hon ælskade det. Jag ska skicka in en ansøkan redan næsta vecka och hoppas jag blir antagen. HOPPAS! tænk hur kul det skulle vara att spendera en sommar strax utanfør NY.

Nu går tiden otroligt sakta hær på jobbet. Jisses klockan står still. Nu vill jag bara gå hem och ha helg!

pizza

næmen se dær, idag lyxar de till det med pizza hær på bygget. kanske før att det ær fredag. ÆNTLIGEN lite riktig mat!!

Bebis

Såg att bloggerskan Stina Lee fått barn, en liten tjej. Jag skulle vilja ha en bebis i nærheten kænner jag. Konstigt att efter att jag fyllde 20 kunde jag få ett bebis sug då jag såg en liten skrutt. SJÆLVKLART ær det inte dags før mig på flera år framåt (sorry mormor), men jag skulle ønska mig ett litet syskonbarn att skæmma bort. Skulle vara så kul ifall pernilla och gustav fick barn men jag førstår att det måste vænta tills de ær klara i skolan, men skulle ændå vara mysigt. Pernilla har ju søta lilla Tuva att gosa med, som før øvrigt ær en riktig liten goding.

Nej nu nog om bebisar, herregud hur kom jag ens in på detta?!

Idag var jag smart eftersom jag blev så hungrig tidigt igår så tog jag med russin som jag kan æta tills det blir lunch. Jag har nu inte ætit godis sedan jag var hemma i Væsterås och ær vældigt stolt øver detta. Børjar kænna skillnad nu nær jag sætter på mig byxorna, att jag faktiskt kommer i dem, efter all motion och inte lika mycket alkohol, så då ær jag på rætt væg. Miss førstå mig rætt, jag bantar inte eller något jag vill bara komma i mina klæder igen :)

Lina och jag hade myskvæll igår. Vi lagade mat och kollade lite tv, sedan stædade vi lite och gick en promenad och prata om allt mellan himmel och jord. Det ær så skønt att prata med henne och hon ær oftast så positiv till allt. Vi pratade killar och vilka JERKS de kan vara och hur svårt det ær att førstå sig på dem. Sedan kom vi in på utbildning som vanligt och vad man ska gøra av sitt liv. Nej nu får jag ångest igen..

Helgen är välkommen

Fredag idag och jag njuter för fullt.. Ikväll ska jag och lina på fest och jag kænner att vi båda behøver det, fast vi tjuvstartade och drack lite vin i onsdag innan vi åkte till issa, før vi tyckte vi behøvde det då med. Men iaf ska vi hem till Elin och Alex som har utflyttningsfest. Så efter jobbet ska møtas upp och fixa lite ærenxden som vinmonopolet, ta ut pengar till flyttgubbarna och se på en lægenhet åt paulinas kompis emelie som flyttar hit snart. Sedan ska vi sova middag och gøra oss iordning.

Imorn har vi sagt att vi ska stæda hemma och fixa och om vi hinner ut till ikea och inhandla lite saker. Sedan antingen slappa och ha en bakis dag eller gå på en annan fest hos några kompisar till elin och alex men vi får se. Søndag blir garanterad en slappar dag før att ladda batterierna før næsta vecka. Vi får se nær paulina kommer tillbaka, hon sa att hon skulle vænta tills hon får jobb så vi får se.

Ja, nu har jag uppdaterat lite før helgen eftersom jag troligtvis inte kommer skriva så mycket.


38 min

kvar sedan får jag stænga och gå hem før dagen. Sedan ær det bara morgondagen och sedan helg. UNDERBART! på lørdag ska jag førsøka sova ut så mycket som det går. vi ska næmligen hæmta vår soffa tidigt men jag ær ledig efter det så då blir det bara att slappa hemma med Lina. Undrar om jag ska dra med henne på en promenad efter maten, skulle vara skønt. Kænner att nu æntligen børjar det mærkas med motionen då vill jag gærna fortsætta hålla det.

Børjar tro..

att detta kanske var en dum idè att flytta hit. Jag har hittills bara førlorat massa pengar och fått magkatarr, så det kænns ju inte som någon toppvinst direkt. nej førlåt jag blev bara lite deppig før att jag støter på motgångar hela tiden. ska førsøka att inte deppa ihop. snart ska jag ju sufa på vågorna i australien och snorkla med akvariefiskar i thailand och ligga på en øde strand på bali med en drink i handen. Nej jag ska inte klaga, det vill sæga om denna norgehistoria ger mig ett sådan bakslag att resan inte blir som jag tænkt men så illa ska det væl inte gå...

Trött man blir

Ska jag någonsin få medvind i detta land. Nu fick jag ett mail från min kontaktperson om att hon kollat fel datum så jag ska inte alls vara här till den 5 utan bara till nu på måndagen och sedan 13-15 onsdag och hela torsdag-fredag. Så då blir det bara 3 dagars jobb nästa vecka och inget v.41 som det ser ut nu. Nu vill jaga bara börja på freia så allt kan flyta på.

Varfør ska just jag ha sådan ottur hela tiden?

När är det lunch

Klockan är bara 10.15 och jag håller redan på och dör av hunger. Jag får nog vänta ända till kl 11.30 att äta, och då blir det väl nån torr macka. Nej nu såg jag precis att "mattanten" serverar våfflor idag, mumms!! pannkakor har jag svårt för men våfflor kan vara super gott. Mmm nu luktar det nygräddat, fy detta var ju en pina när jag svälter här ute.

Brist på inspiration de senaste dagarna har jag ätit lax 4/5 dagar så måste jag väl ändå fått min dos av fisk för denna månad  mamma? haha. Nu kan jag inte tänka på annat än mat.. och en snygg tröja jag såg på stan, och ett par snygga skor och en snygg väska.. ja ni fattar. mat och kläder är det enda jag har i huvudet nu!


Rolig accessoar

GOMORRON

Då var det torsdag då. Tidig morgon som vanligt, kl ringde 6.10. Igår kvæll vid 9 åkte vi och møtte upp issa som hade några kompisar som skulle flytta hem så vi fick ta vad vi ville av dem. Vi fick ett bra soffbord så det var snællt! Vi kom hem rætt sent vid 11 (detta ær mitt i natten før mig nu nær jag børjar tidigt) och så precis nær jag somnat ringde molle och væckte mig. Kul att du ringde men efter 11 blir lite sent.. Iaf har vi nu ett soffbord och vår soffa får vi på lørdag så nu børjar det likna ett vardagsrum hos oss.

Idag sa paulina upp sig från sitt sælj jobb och far hem till væsterås några dagar. Hon kænde att det inte var nått før henne så på måndag får hon søka nytt. Ska hjælpa henne så gott det går. Jag sjælv VERKLIGEN hoppas att freia blir av denna gång.

Så nu i helgen ær det bara lina och jag hemma och jag tror vi ska på utflyttningsfest imorn kvæll om jag orkar. Kænner mig helt slut och kænns som om jag har någon sjukdom i kroppen. Hoppas det bara ær trøtthet.

Jag har æven kommit på hur mysigt det ær att sitta på tunnelbanen så hær tidigt på mornarna och lyssna på musik och titta på alla mænniskor runt omkring. haha jag låter psyko men det ær så skønt att bara sitta dær att nær jag væl ær framme så vill jag inte gå av.

Nu ska jag læsa igenom mailen..


Segt på jobbet

Det finns i princip inte så mycket mer att gøra på jobbet an att svara i telefon och læsa bloggar. Som en viss person retar mig før att jag føljer så många bloggar. det ær ju kul! men nær bloggarna ær færdiglæsta, mailen kollad før 10:e gången, 5 blogg inlægg senare vet jag inte længre vad jag ska sysselsætta mig med..


Resdagboken

Jag var in och læste ida's resedagbok idag och kom då på att jag har en egen från usa. Så jag læsta massa gamla inlægg. Jag satt med tårar i øgonen hela tiden. speciellt de inlæggen så robban och mamma kom och hælsade på mig. Jag har nog aldrig kænnt en sådan glædje på samma gång som jag kænnt mig så olycklig. Jag hade verkligen en underbar tid dær har jag insett nu.. synd bara att jag inte uppskaattade mer nær jag var dær. gå gærna in och læs om ni vill på malinsdag.


Jag saknar..

Jag saknar..

att cykla ned till hamnen och äta glass med emelie och skratta åt hennes sjuka humor.
att mysa med karin och høra allt hon gjort i skolan
att gå ut och gå och prata av sig med amanda
att fika och mysa med fanny och lyssna på hennes kloka råd
att skratta så man får magknip åt ida när hon retar mig för något
att gå på stan med pernilla och peka på allt man önskar sig men får vänta med tills jag rest min resa
att ligga i tv-rummet och kolla sex and the city med mamma
att springa in och ställa sig framför tv'n då lillebror försöker spela fifa eller något annat viktigt
att cykla hem med pappa från jobbet och prata om dagen
att sitta och mysa och spela kort hos mormor och morfar
att åka på mysiga utflykter med molle och manne
att pussa och krama michael och nathan
att gå till foreset room och äta midnightsnack med meg och corinna
att gå längst New Yorks gator
att flumma sig med flodan och prata om allt möjligt

oj, tänk vad mycket man kan sakna en vanlig onsdag..

Cravings

Nu fick jag en aboslut abstinens efter en Chipotle kyckling fahjitas. Chipotle is the shit! som jag och meg brukade säga.




Studera. nu

Studera.nu førvirrar mig. snælla, kan någon hjælpa mig med detta eviga søkande. jag fattar ingenting av detta hur man søker och vilka program som ær vilka. Jag skulle behøva hjælp av amanda, men frågan ær bara nær..
Jag vill eller rættare sagt jag MÅSTE børja studera næsta høst, det finns inget annat alternativ eftersom jag inte vill tillbaka hit och jobb i sverige kænns som en omøjlighet. Så det ær bara det att vælja på. men nu ska jag bo hær till 31 januari och 10 februari åker jag och kommer inte hem førræn det ær førsent att søka in, så jag måste alltså læmna in alla ansøkningar innan 10 feb och hitta utbildning nu under høsten. Men amanda kom hit och hjælp mig, snælla? :)

 
hær vill jag vara just nu. promenera længst gatorna, dricka jamba jucie och shoppa. Utan några bekymmer.. tænk ændå om man kunde ha sådan tur!


Uppe med tuppen

Jisses så hær tidigt har jag aldrig gått upp før ett jobb. Klockan ringer 06.00 och jag tar t- banan vid 7, men det ræcker nog om jag tar den 15 min senare før nu var jag næstan først hær. Skønt att vara i tid iaf om det blir som igår då t-banan var instælld och jag høll på att få en hjærtinfarkt av stress.

Lite om jobbet då.. Det ær en bygg firma som ligger i Brynseng, 13 min från majorstua med t-banan. Det jobbar mesta dels massa torra gubbar hær som knappt hejjar på morgonen. Det ær samma telefonsystem hær som på K&W så jag kunde allt efter 10 min igår vilket impade på dem. Fick høra att de tyckte jag var så flink och det ær ju kul att høra. Finns ingen riktigt som jag kan prata med hær vilket ær synd, men jag kænner ingen stress øver det eftersom jag bara ska vara hær i 2 veckor. Igår vid lunchen frågade jag hon som "installerat" mig hær vem man kan sætta sig brevid som ær rolig att prata med, då sa hon ingen haha så jag satt vid datorn och åt, usch jag hatar att vara ny på jobbet då man inte hittar någon att ty sig till..

Igår kvæll var jag och lina ute och gick och sedan handlade vi lite. Vi hade ænnu en disskusion om internet, det ær ju fullkommligt omøjligt att få detta att fungera. Det finns ingen på kundservice som kan hjælpa oss och vi førstår nada och lina flippar ur haha. Jag tror att vi får fixa mobila så får alla skøta det sjælva, verkar lættast så.


Svar til mamma: Lunch finns att køpa æckliga torra brødskiver med lite ost på, men som sagt bara i 2 veckor. Jag lagar nyttig och bra mat på eftermiddagen så du behøver inte oroa dig mammsen :)

Gå hem för dagen

Att gå hem för dagen och känna att man gjort ett bra jobb kan vara det bästa som finns. Jag har en sådan konstig huvudvär och har haft det hela dagen, den har satt sig vid öronen och spänner. Usch ska nog ta en alvedon så jag inte drar på mig nått. Imorn börjar jag 07.45 och det tar ett tag att ta sig hit så det blir tidiga mornar nu framöver.

Nej nu är det bara 50 minuter kvar sen är jag fri för dagen..

När jag tänker efter..

så inser jag att som Paulina saknar min familj nu.. skulle vara mysigt att sitta hemma med allihopa och äta middag tillsammans och prata om vad alla gjort under dagen. får fixa ihop en tacos middag med mina tjejer istället. Ser faktiskt fram emot nu att sitta inne under en filt och se en film tillsammans och mysa, fast det ser ut att bli mycket jobb framöver så vi får väl se hur mysigt det blir att släpa sig ut i spøregn och blåst..

Nytt jobb- før ett litet tag

Idag børjade ett nytt jobb som receptionist på ett byggføretag, som vikarie. Jag ska vara hær till den 5/10 och sedan børjar jag freia på søndagen om allt går som planerat. Jobbet ær lite halv segt, men det ær ju bara før 2 veckor och jag hade aldrig i mitt liv klarat att bara gå hemma en dag till utan något att gøra.

Paulina hade en liten deppdag igår då hon har hemlængtan, och jag førstår verkligen hur hon kænner. Kænde precis likadant nær jag flyttade hit før førsta dagen och all bara går emot æn. Tror hon mår bættre idag efter lite stød från oss igår kvæll. I natt væcker hon mig kl 4 och påstår att någon står och skriker paulina utanfør fønstret. haha jag har nu blivit væckt kl 4 av henne 3/5 nætter. børjar bli lite av en vana, hoppas den vanan slutar snart. Sjælvklart var det ingen utanfør som skrek paulina och ingen utanfør i huvudtaget men dær stod hon och spanade på de tomma gatorna. Undrar om jag ska børja bli orolig før henne? haha.

Annars flyter allt på bra. Jag och Lina sprang runt till alla internet operatører igår och førsøkte få hjælp, men servicen i norge ær kass så vi stod bara dær som frågetecken och har ingen aning om hur vi ska løsa detta med uttag hit och rauter dit. Vi behøver en man i hushållet. Adrian tar du den piken?  

Nu ska jag snart få æta lunch, jag ær døds hungrig nu.


Battlefield

har blivit en av de mest spelade låtarna på dator just nu. Jag och paulina hänger i köksfönstret och jag skypar med amanda. Vi är patetiska vi vet, men det finns inte så mycket annat att göra men vi har nu skakat hand på att fixa internet imorn såhär kan vi inte hålla på.

Vill inte att helgen ska vara slut och detta jobbsökande ska börja igen. Imorn bitti ska jag på intervju till ett nytt bemanningsföretag, så jag hoppas det ger nått.

Jag skulle vilja gå på bio i veckan och se flickan som lekte med elden. Har läst alla böckerna och är helt fast så den ser jag fram emot eftersom första filmen var så himla bra. Biljetterna slutsålda igår eftersom det var premiär.

Mamma förlåt, jag vet att du alltid sagt det. du får den äran :)

myshelg

jag har haft en riktig mys helg utan stress och bara slappat. nu har vi hittat ett oskyddat nätverk ute på balkongen men man kan inte sitta ned utan måste stå upp med datan haha. vi måste fixa internet imorn!! nej nu får jag kramp i armen!

Lördag

Idag har det varit superfint väder och verkligen en riktigt skön höst dag. Paulina kom hem och väckte mig kl 4 inatt för hon hade massa saker att disskutera haha. så är det att ha en rumskomis. Nej nu ska jag försätta njuta av lördagen.

Trevlig Kväll!

Jag vill ha..


Med ett par tjocka sockor i..

Benværmare - høstens grej

Alla bilder är lånade från Asos.com
Som de næst øversta vill jag gå runt med i høst, riktigt snyggt!


Lunch-prat

Nu på lunchen kom en av revisorerna på ett yrke till mig - nämligen personal shopper. Det är ju en dröm jag haft länge men tror att det är för lite efterfrågan och för många som har det intresset før att det skulle gå bra. Men hon sa att jag kunde gøra det som ett fritidsintresse till att børja med, och det är ju ingen dum idè..
Hon sa att hon kunde bli min førsta klient

Så om någon är sugen på att bli stylad, hør av er haha..

äntligen helg..

Nu var det äntligen helg igen. Lina packade sin koffert och åkte hem igår kväll. Och Paulina tog med sig Emma ut på byn så jag var själv hemma vilket var otroligt tråkigt. När man bor med andra blir man så van vid att inte vara ensam. Jag sov dåligt inatt och vaknade flera gånger.

Nu sitter jag här på jobbet och det är sista dagen igen. Synd før jag trivs verkligen på detta ställe. Men nu är det dax att ta nya tag.

Jag ønskar er alla en trevlig helg!

Visdomsord

Tänk vad mammor är bra. De ger så bra råd och man känner sig så trygg med dem. Love my mum!

Mamma?

Jag har både skrivit mail och bett pernilla be dig att ringa. Vart håller du hus? vore kul med svar då jag måste prata med dig om allt detta med jobb. Behøver ditt råd.

Idag var vi alla 3 uppe vid 8 då jag skulle gå till jobbet. Mysigt. Kænner verkligen att jag trivs och bo med dessa tjejer och vi har så mysigt hela tiden. Jag tycker inte om att vara sjælv så det ær helt underbart att ha någon att fnissa med och prata om allt som hænt på dagen precis innan man ska sova. De kallar mig mamma malin før jag skriver komihåg- och lycka till lappar, hjælper att førbereda innan intervju och beskriver vægen før dem haha. Men det får bara vara i børjan sedan vill jag inte vara mamma malin mer.

Igår medan paulina jobbade gick jag och lina hem till elin och alex och kollade film. Filmen var super dålig så vid halv tio promenerade vi hem før att møte upp paulina som slutat jobb. Sedan hørde jag dem sitta och knappa på deras datorer medan jag la mig før att sova då jag børjar vældigt tidigt. Men bara att høra ljud runt om kring sig gør att jag somnar på størt!

Internet

Internet i lägenheten woohoo! lina har spruning runt med datan för att hitta oskyddade nät och nu hittade hon en plats på hörnet av hennes säng. Dagen lycka för oss haha

Svårt

Usch nu ringde jag min kontakt person Heidi och hon blev arg på mig att jag inte sagt att jag skulle ut och resa innan intervjuen så nu vet jag inte om jag kommer ha någon som hjælper mig dærifrån. Jag hatar den hær grensen, man ska inte sæga hur længe man ska vara hær men man ska inte ljuga, vad ska man sæga?!

Nu får vi væl bara hoppas att liv har rætt den hær gången och att jag kan børja den 11/10 annars ær jag kørd!!

Ny dag, nya tag

Idag ska jag ringa min kontakt person och be henne børja leta jobb redan nu før næsta vecka.

Igår skrattade vi så jag tror alla 3 kommer få sex-pack om vi fortsætter såhær. Vi skulle næmligen hæmta linas sæng från marikas lægenhet. Den ligger væl en 15 min gång-væg från oss. Det ær en 120cm sæng, lina och paulina var øvertygade om att vi skulle orka bæra den, jag var skeptisk. Men jisses vad vi bar och skrattade och inatt fick lina sova i sin egen sæng haha.

Nu ska jag fixa kaffe åt revisorerna..

Fick jobbet

Var på arbetsintervju idag på en pr-byrå och det gick jætte bra men han tjatade hela tiden om att de inte ville anstælla någon som inte ville jobba dær kortare æn 8 månader. och jag ska ju bara bo hær i 6 månader. Så direkt efteråt hade jag en dålig magkænsla att jag undanhållit før dem att jag inte kunde lova att jobba dær længe. så nær min kontaktperson ringde sa jag att jag ska ut och resa i februari.

Så nyss ringde min kontaktperson upp och sa att jag fick jobbet, MEN bara om jag inte skulle ut och resa och jag hade ju sagt att jag skulle det så då fick jag det inte.. Det kænns dumt før nu måste jag børja om igen, men jag kænner i magen att jag gjorde rætt. Och om det ær något jag lært mig hær ær det att alltid følja magkænslan!

Mærklig kænsla

Jag har en vældigt mærklig kænsla nu dær jag sitter på min gamla plats och gør mitt gamla jobb. Allt flyter på och jag som trodde att jag glømt ALLT, men direkt kom det tillbaka och kændes som det mest naturliga i værlden och alla hær ær glada och overraskade att se mig, så det kænns bra..

Nu ska jag jobba på!

Överlycklig

Nu hände det bästa som någonsin kunnat hända mig! Mitt gamla jobb Kjelstrup & Wiggen ringde mig och vill att jag ska komma och jobba imorn och veckan ut. Jag får gå ifrån och gå på intervjuen imorn, så jag ska jobba 8-16 hela veckan. Detta kunde inte bli bättre så nu bara njuter jag!!

Paulina fick med ett veckouppdrag så hon ska till Smart Club ikväll och jobba veckan ut hon med. Nu börjar det lossna lite för oss iaf. Wihoo vi sa att vi skulle fira med bio på fredag och se flickan som lekte med elden! haha bra att man kan glädjas åt det lilla! Sedan blir det nog lite vin med ska ni se :)

Ny dag och ny måndag

Idag är det måndag och jag skulle egentligen varit på jobbet nu om det inte varit för min snurriga chef som tagit fel på datum. Lite bitter är jag fortfarande.

Sitter nu på cafét igen. Men vi har idag gått och hört oss för med internet och det verkar som om vi kan få utan bindningstid så vi får se vad som händer på torsdag då det kommer en kille som ska installera nått uttag för det. sedan har vi varit på banken och öppnat ett konto åt paulina. Det är så kul, hon sitter och kollar frågande på mig coh jag svarar vad hon vill ha och vad hon ska fixa. Jag är hennes tolk säger hon!

Idag ska vi möta upp Lina som kommer ikväll. Mys. Så vi ser det som dagens motion att gå dit och hämta henne. Vi har nämligen blivit lite förkylda bägge två.

Later!


Oslo på vintern

Skärgårdsdoktorn

Kan vara bland det bästa haha. Nu ska vi snart dra oss tillbaka till lägenheten då våra batterier på datorerna börjar ta slut. Och tänkte då dra några avsnitt av det kära svenska programmet innan vi släcker för natten.

Vi har det mysigt måste jag säga. Det är kul att inte vara själv och att han någon att umågs och skratta med hela tiden.

Oroliga mammor

Min och Paulinas mammor är lite oroliga sådana. Hennes mamma satte in pengar på hennes konto så hon skulle köpa sig en tjocktröja så hon inte skulle gå pch bli förkyld. Min ringer och ska veta allt som händer och sker. MEN vi ska skatta oss lyckliga att vi har så bra och omtänksamma mammor. LOVE YOU!

Caféet

Vi har fortfarande inte fått något internet till lägenheten så nu sitter vi på caféet igen, fast nu förvandlas det till en bar så jag känner inte riktigt att vi passar in här osminkade och i leggings och koftor haha.

Idag har vi städat, lagat mat, varit ute och joggat och bara slappat. Det är mysigt att vara tillbaka och umgås med Paulina igen. Jag har lite träningsvärk i magen efter allt skratt idag. Vi har två gäster som var paulinas kompisar osm åkte hem imorse. Det är alltid kul med lite besök. Igår låg vi alla och slappade framför tv'n men jag somnade på golvet så det blev en rätt tidig kväll.

Imorn har vi massa ärenden att fixa. Vi ska till banken, försöka hinna till IKEA, möta lina, kolla internet och ringa massa samtal. Och självklart söka jobb igen. Usch vad jobbigt det känns att vara på ruta ett igen

Jag saknar alla där hemma lite nu. hade varit mys att ha er här.
Hahaha nu skrattar vi åt tjejern som jobbar här som springer runt och serverar i minimjukis shorts som inte ens döljer skinkorna åh jisses så hon ser ut, pinsamt!

Sov gott!

Oslo

Here I am again! Jag hoppas paulina kommer och möter mig, skulle vara snällt och kul att träffa henne. Jag ska försöka övertala henne att korka upp lite vin men jag tror inte hon är sen att haka.


Uttråkad

Gaahh vad segt detta är. Vi har inte ens hunnit till Örebro och jag har hunnit läst alla bloggar, kollat mailen och kollat modesidor. Vad ska jag sysselsätta mig med nu. nu ringde karin..

Nu sitter jag här igen..

Hej igen kära swebus! Nu sitter jag på bussen påväg tillbaka. Jag är inte alls speciellt sugen på detta att börja om igen. Jag har haft en otroligt skön vecka och har njutit i fulla drag av att bara vara hemma. Har hunnit spendera tid med Pernilla och alla vänner.

Är lite nervös nu faktiskt haha..

Igår var Amanda och Emelie hemma hos mig. Vi åkte och köpte godis och kollade på Pretty Women och Emelie var som i trans, hon ville nog vara Julia Roberts där ett tag tror jag haha.


Kommer sakna er nu

Pocketogram

Jag fick en liten avslutningspresent från länsförsäkringar idag, ett pocketogram. Man kan alltså gå in på en sida och beställa en valfri bok. Det var snällt tycker jag. Undrar bara vilken bok jag ska välja, tycker mest om deckare. haha bara för att jag vill bli kriminalare så kan jag lära mig att lösa fall tror jag!

nu är det massa strul igen. Både med el och internet i lägenheten. det är ganska svårt att fixa det när man sitter här i sverige. NU vill jag bara komma igång jag orkar inte mer strul..

Ha en trevlig helg alla!


Mix megapol

Nu ligger jag ute i solstolen och lyssnar på radion. Där håller Kjell Eriksson förtvivlat hitta någon som vunnit kalasvinsten i Västerås. Haha han är otroligt rolig. Jag träffade honom på ett bröllop i sommras och vi hade otroligt kul med honom!

Håller på och tvättar lite och förbereder lite. Försöker lägga upp bilder men det verkar strejka.

Tidiga mornar

Klockan är 10 och jag redan hunnit varit ute på en promenad. Jag ÄLSKAR när man känner att man får ut mycket av dagen och speciellt när den börjar bra och tidigt. Nu ska jag satta mig och läsa tidningen och äta frukost ute io solen och sedan starta och ringa alla samtal. Nu är det JOBB som gäller. Sedan ska jag även hinna packa och träffa Emelie och Lina.

Karin åker på lyxspa idag med sin Andreas. Han köte det till henne i födelsedagspresent och jag är lite avis. Så hon skulle få massage och äta god mat hela helgen, LYX! De två är så söta och man känner sig så välkommen hem till dem. Jag trivs i deras lägenhet och när jag flyttar hemifrån ska jag se till att mina vänner känner sig som hemma och trivs hos mig!

Imorn åker jag tillbaka och jag kommer sakna mina babes här hemma men jag har Paulina och Lina med mig så det är inte fy skam.


Lyxfällan

Jisses vilken sits Pia i lyxfällan har satt sig i. Det där är min värsta mardröm, ska göra allt i min makt att inte hamna där fast jag har lite samma shopoholic i mig. Usch.

Skön dag jag har haft idag. Jag åkte ned på stan och mötte upp manne och robban och satt och snackade lite. sedan har jag fixat hemma och hjälp mamma lagat mat och lite sånt. har även börjat packa IGEN för norge. Nu håller jag bara tummarna att allt löser sig med jobb IGEN.

Puss och godnatt!


Mysig dag

Haha nu har jag ringt och terroriserat min arbetsgivare ca 15 ggr utan svar, så nu ger jag upp. Hon kommer ju tycka att jag har nått fel men det skiter jag i. Nu har jag iaf ringt mitt bemanningsföretag och hon skulle se om hon kunde fixa ett receptionist jobb åt mig, HOPPAS HOPPAS!!

Nu ringde manne, han är tydligen i Irsta och gör sin praktik så han skulle ta en sväng in till Västerås. Kul att träffa honom. En stört-skön kille enligt mig.

Solen skiner och jag ligger ute och solar och äter tacos. Kunde egentligen inte bli bättre. Jag måste stressa ned och bara njuta nu. See you later!


Karma

Jag har nu under några veckor trott att mitt karma har kommit ifatt mig för något jag gjort men har hoppats att det bara var otur, men nu VET jag att det försöker säga att jag gjort nått hemskt för sådan här otur kan man väl ändå inte få ha?! Det känns som om jag blivit överkörd av en truck och sedan backat tillbaka. Hej och välkommen tillbaka magkatarr!!

Jaha, förutom att stressa över jobb idag ska jag väl försöka njuta av det fina vädret och umgås lite med karin och emelie. Först behöver jag nog ge mig ut på en "avreagera din ilska runda" i skogen. Åker om två dagar. Nu är allt förändrat.

HATAR

människor som är så ostrukturerade och inte har någon koll. Nu hade jag precis fått ett mail från min blivande chef att jag inte ska börja jobba från och med v 41 då jag trodde att jag skulle börja jobba på måndag morgon. Jag bli så FÖRBANNAD på henne att jag kokar. Nu har jag tackat nej till andra jobb och sitter här i sverige..

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till!!


Idol

Såg på idol igår kväll hemma hos mormor och morfar. Helt plötsligt dyker ett bekant ansikte upp i rutan. Jag blev väldigt inponerad av honom måste jag säga.



Du har min röst!

Pik

Haha jag har börjat gett pikar har jag insett utan att ens inse det. Stackare Emelie, men ett körkort kan vara bra :)

Jag blev jätteglad imorse då jag väcktes av ett sms från min kära vän Emelie aka Flodan. Vi pratade en liten stund och det är alltid lika roligt. Tror vi alla ska träffas ikväll och prata och sedan bestämde vi oss för en after work på fredag. Ja, eller iaf för henne, eftersom jag inte jobbar. Nu ska jag sätta mig i solen. Puss

Mormor och morfar



Här är de två sötnötarna som står mig så nära om hjärtat.

Vi skulle gå på bio ikväll, men det ställdes in då jag inte hade tillgång till bil och emelie inte införskaffat körkort. Tänk vad bekväma man har blivit i äldre dar. Så då bestämde jag att åka till mormor och morfar ist då mamma och pappa ska åka och hjälpa morbror uffe att flytta in i sitt nya hus. Hoppas mormor har bakat någon god kaka idag :)

Hemma igen..

Nu sitter jag på altanen med mamma och hon ligger och pratar i telefonen. Det har varit jätteskönt väder idag, nästan lite sommarvärme i luften. Jag och emelie promenerade hem från stan. Hittade inget att inhandla men det kanske var lika bra det. Jag känner att varje morgon är det en stor process att hitta nått att sätta på sig då jag lämnat hela garderoben i oslo. Ialla fall det av värde!



Ikväll fundera vi på att gå på bio, den dära sommaren med björn eller vad den heter. Har hört att den ska vara rolig.

Grey's

Jag ligger i sängen och kollar lite grey's anatomy men ska snart göra mig iordning för att åka ned på stan och möta upp Emelie.

Igår kväll såg jag på roast på berns då de "roastade" Björn Gustavsson. Stackaren han blev kallad alla möjliga hemska saker. En sak som var lite roliga var då Özz eller vad han heter sa: -"Han är lång, smal, vit och har lite ludd där uppe, han är tamej-fan en tops!". Jag undrade då om jag själv skulle klara av att sitta där och bara le och ta emot allt det där, tror ej jag skulle klara det.



Jag hade en liten crush på honom när han höll på med melodifestivalen. Hur kommer det sig att man blir attragerad av killar med humor fast de inte ser speciellt bra ut?!


Min vän emelie

En av mina bästa vänner heter emelie eklund. Hon ska åka tillbaka till USA och bo där med sin kille i höst och ingen är mer avundsjuk än jag. Fy så kul! Hon får shoppa åt mig med. Och hon ska även fira sin 21-års dag i Las Vegas vilken kan bara sammanfattas som en dröm födelsedag.



Igår var mysigt. Vi fikade på cornetto sedan gick vi hem till Karin och pratade lite.

Nu ska jag äta frukost


hösten är på ingång..

om den inte redan är här förresten. Ser ut genom fönstret nu och det ser inte varmt och mysigt ut. Ska åka och hämta upp amanda nu eftersom hon har stukat foten kan hon inte ta sig någonstans utan hjälp nu stackarn. Så ska vi ned och möta upp Karin på stan för en fika. Hon hade mycket kul att berätta idag om skolan så det kommer bli intressant. Jag är avundsjuk på de som börjat skolan nu, vill med veta vad jag ska göra i mitt liv..


Ha en trevlig kväll!

Cool höstinsirerad stil.


Lång promenad

Jag gick ut på en långpromenad, åh gud så skönt det var, efteråt!

Det blir nog inget Barcelona, herrejisses jag kan ju inte åka iväg bara sådär. Plus att biljettpriserna steg kraftigt. Kanske får bli en mysig tur till Stockholm ist och det är väl inte så illa haha. Ska nu försöke ge mig in på att lägga in låtar på pappas Ipod som han fick av mig i julklapp. Usch jag skäms att jag inte tagit tag i det tidigare men jag är ju fullkomligt världelös på allt som har med elektronik att göra. Det är ett under att denna dator forfarande startar.

På tal om min dator så hittade jag precis nått såkul som en inbyggd webkamera, haha. tänkt att jag inte visste om det tidigare.

Besluts ångest gånger 1000

Nu ringde en vän precis och bjöd med mig till Barcelona onsdag till lördag. Han skulle betala flygbiljtten så jag behöver bara betala 1000 i hotellkostander och mat. Jisses nu fick jag ångest. nog för att jag gillar att vara spontan, men detta? haha hjääälp vad ska jag göra.

Skulle vara otroligt nice att ligga på stranden i några dagar och få lite färg.

Kuul!

Gud så glad jag blev, jag fick en kommentar från någon jag inte känner. Ja, det är jag på översta bilden så jag tackar och bockar för det, söt! Skulle ändå önska det var lite längre.

Usch vad seg jag blev idag.. Har ni märkt det att när man sover länge resulterar det bara i att man blir ännu mera trött. Nej tacka vet jag att stiga upp vid 9 och få massa saker uträttade.


Här skulle jag vilja ligga idag. Detta är från i sommras då jag var med mamma och pappa på ängsö och badade. Ps. Jag är inte naken som det kanske ser ut.

Hår avundsjuka





Jag vill ha hennes hår mer än något annat. Mitt är så kort och tunnt.


Elin Klings assistent

Haha Pernilla och Emelie bara retade mig hela dagen igår för att jag är en sucker för Elin Klings stil och idag såg jag att hon sökte en assistent så vem tror ni nu inte nappade på detta haha. Jag måste bara ha en outfit bild sendan flyger ansökningen iväg. Tänkt vilken dröm att få jobba med kläder och mode varje dag, mm om man kunde få ha sådan tur. Nej för mig nu framöver blir det att stirra sig blind på choklad haha.

 
Jag gillar den där rosetten där som sjutton fasen, frågan är bara på vilken tröja.

Måndag igen

Ja, nu var det dax för måndag igen och de som jobbar var tvungna att pallra sig iväg dit. Idag tog jag en lång sovmorgon och känner mig helt groggy för jag tror att jag sov lite för länge. Sitter och velar nu om jag ska ut på en promenad eller inte, men bör nog väga för.

Igår var jag med emelie och pernilla på hälla och IKEA och åt korv, sedan var emelie här hemma och tog det lugnt ett tag innan vi tog en promenad ned pås tan och fiakde lite. Sedan avslutades kvällen med lite tv-tittande. Skön söndag.

Idag när vännerna slutat skolan ska jag och karin möta upp bubblan och förhoppningsvis flodan. var år och dar sedan jag såg henne så det skulle vara skoj. Men innan allt detta ska jag iaf hinna rensa och städa lite hemma. Jag tror jag tappat min stil och beöhver hitta tillbaka till den så det är dagens mission.

Puss

Fixar frasse

Nu sitter jag i godan ro på mitt rum och fixar lite, då ser jag helt plötsligt en skugga i mitt fönster. Notera att detta är väldigt märkligt då mitt rum ligger på andra våningen. Men jag kan slappna av, det är bara min "försöka sluta snusa fixar frasse" till pappa som har idag bestämt sig att han ska putsa lite på fixet runt alla fönster på huset.




Vilken färgglad fleacetröja han har grävt fram haha. Sötaste pappa

Kära vänner

Igår gick jag ju på stan med pernilla på dagen. Sedan hem och fixa lite och åt god mat med familjen. Vi år raclette, det hade jag inte ätit på ett tag. För dem som inte vet vad det är, så kan det förklaras som en grill som står mitt på bordet och du grillar vad du vill i olika slags spadar. riktigt gott och kul (om du inte är super hungrig för det tar lite tid).

Sedan skjutasade pernilla ner mig på stan hem till Emil. Vilken superfin lägenhet han bodde i. Så jag, Oscar och Emil satt och pratade livet och drack vin ute på hans balkong. Väldigt mysigt var det. Kul var det även att lägenheten ligger mitt i centrum och även balkongen, så man hade perfekt uppsyn om vad som hände runt omkring på stan. Jag räddade te x. en cykel från att bli stulen av några alkisar. Sedan gick vi ner till tabazco och mötte karin och emelie. Men pernilla ringde och frågade om jag ville ha skjuts hem så jag och emellie nappade på det. Skönt med en lagom kväll.


Idag ska jag slappa och njuta av söndagen och att jag inte behöver jobba imorrn.

Gårdagen

Gårdagen var super kul. Vi var först hemma hos Karin och Andreas. Hon visade stolt upp hur fint hon gjort där hemma, söt! sen kom Lindgren och vi drack vin och pratade. Sedan tog vi oss vidare till stället där hoffmaestro spelade. Inget hak jag kommer hänga på om man säger så.. sjukt mycket folk iaf.

Efter spelningen drog vi vidare till pluto. Ja, det kan sammanfattas som en rolig kväll. Dock blev det lite strul då jag ville ha en tjejkväll och vi fick någon annan på tråden, men det löste sig..

Lördagar=Stan

Nu ska jag och syrran ned på stan och kika lite. det brukade vara en lite tradition att alltid gå på stan på lördagar. Speciellt när vi bodde tillsammas i norge. Det konstiga är att vi kan avsky varandra som värsta fiender som sedan älska varandra som bästa vänner. Hon är VÄRLDENS bästa syster..


Highwayman

Ikväll blir det nog lite Hoffmaestro med Karin, Emelie och Malin. Kul tycker jag, om jag bara kunde veta vad jag ska ha på mig.

stavfel

Jisses vad illa jag skriver, mycket stavfel. Får skärpa till mig och läsa igenom vad jag skrivit

I heart NY


Tog denna bilde uppe i Rockafellar Center även kallad top of the rock,
när jag och mamma var där. Tänk att då tog det mig bara 1000 kr och 3 timmar på ett flyg att ta sig hit.

Idag känner jag en stark vilja av att åka just hit. Jag bara ÄLSKAR det snabba tempot, lukterna, alla människor, allt att se på och framför allt shoppingen. Åh vad jag saknar NY! Här vill jag bo och leva iaf en del av mitt liv..


Damn it

Jag glömde min platttång och locktång i Oslo och Pernilla är inte hemma än, och det roligaste av allt är att jag la mig med blött hår igår och alla som känner mig vet att jag vaknar upp såhär om jag gör det:



Så vad ska jag göra nu, får bli en ful liten knut på huvudet eftersom frisören förra veckan tog det mesta av mitt hårsvall.

Inspiration

Just nu saknar jag inspiration. Jag vill hitta en bra modeblogg att följa, en där det läggs ut outfitsbilder VARJE dag där man kan hitta idéer för dagens to wear. Känns som om jag tappat min stil och behöver hitta tillbaka till den igen.

De bloggar jag följer nu ger någorlunda inspiration är Elin Klings, hennes assistent emma, sofie fahrman och Natalie Karlsson. Tänk ändå om man kunde få ha Elin Klings garderob.. eller ännu bättre alexa chungs eller varför inte Kate Moss, haha, nej nu spårar jag..

Just nu springer jag runt i t-shirt och högklackat och städar lite. Konstigt det dära, varför jag gärna vill ha högklackat på mig när jag städar, tror det är för att piffa till den tråkiga sysselsättningen.

Våra bästa år

Nu ligger jag i sängen och ser på våra bästa år. Jag har ätit en god frukost och läst igenom vlt från blad till blad, sedan gick jag tillbaka till sängen och kollade lite sex and the city. Det roliga med våra bästa år är att du inte behöver se på det på ett helt år och när du väl kollar igen är det fortfarande samma dag i salem haha.

Åh jag känner sådant shopping sug att jag blir galen. det är så mycket jag vill ha!


Nu har även inspelningarna till SATC börjat och ingen är mer exalterad än jag, kan knappt vänta tills den kommer ut!!



Världens vackraste kvinna enligt mig

memorie lane



Just now, in this second, I miss my friends and USA so much that it almost hurts. The funny thing is, when I was there, I couldn't wait to go home. Strange..

God morgon kära vänner!


Tänk vad skönt det är att vakna upp i sin alldelles egan säng.. Jag fick sova ut och känner mig utvilad. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det regnar ute och mamma har bilen, så jag håller mig nog hemma tills karin hör av sig. Vi ska träffas efter att hon varit hos frisören och ikväll ska jag träffa Emelie.

MMmm mys att vara i Västerås igen.

rättning

Mamma säger att jag måste skriva att jag inte hade magsår utan magkatarr och det är tydligen en stor skillnad.

Nu kom bror ned från sin rum och slog sig ned här med oss. Han märkte knappt att jag var hemma eller så brydde han sig inte haha. Pappa håller sig ute i köket och städar då han nu försöker sluta snusa. Han sa att han hade en bra dag idag men en dålig igår så vi får hoppas att morgondagen blir en bra, annars vet ni en som håller sig undan haha.

nu ska jag kolla tv

Mamma <3

Tänk vad min kära mamma får stå ut med, mina humörsvängningar och raseri-utbrott, ändå står hon där i regnet med paraply och möter mig vid bussen. Nu sitter vi i tvrummet och myser och det verkligen slår mig hur MYCKET jag ÄLSKAR min mamma


Närmar mig

Nu är jag i Örebro så då är det bara lite mer än 1 timme hem. Regnet öser ned ute så det gör det ganska mysigt att sitta här på bussen och lyssna på musik och blogga. MEN har fått träsmak i rumpan och känner att det ska bli skönt att sträcka på benen efter 6 1/2 timme på denna buss. Sånt är livet..


Hittade precis denna roliga bild som pernilla ritade som sitt projekt för att komma in på skolan.
Det ska föreställa en prinsessa bakifrån men jag tyckte mest det såg ut som en snopp, och det skrattade vi gott och länge åt. Goda
MINNEN är det bästa som finns.

I just got a text..

From meg, that's funny, I just wrote on my blog that I missed her and the minute I posted it, I got a text from her and she said sha was listening to pockets full of sunshine and tought about me and us beeing tits together haha. Acctually she's one of my best friends even tough I just see her, maby if I'm lucky, ones a year.

I'm ready, bring it on!

På något konstigt sätt känner jag en slags harmoni inom mig och jag känner att jag verkligen är på rätt väg.

Oslo och mysa med goa vänner och jobba ihop pengar till min resa. Sedan Australien och hela den resan med min älskade vän Meg som jag saknar dagligen och sedan för att återvända till sverige och starta skolan. Det gäller bara att klura ut vilken utbildningn som kommer passa mig bäst. Men jag känner mig STARK och kommer garanterat att lösa det problmet och jag känner mig lugn..

haha jag som förra veckan låg på en viss väns toalettgolv och grät av smärta som spår av en stressad tid och troligtvis magsår, så kan det svänga snabbt!

Skönt att komma hem nu och mysa med familjen. Mamma ringde precis och sa att även Pernilla skulle komma hem denna helg så då blir det fullt hus igen.

Är väldigt glad att det finns BÅDE internet och eluttag på denna buss så jag har något att fördriva tiden med då jag läst ut alla böcker jag hade med mig (måste fått min läslust från pappa).


Min vapen dragare




Här är hon i action i köket lagandes på någon kålrätt haha



här är mitt och paulinas sovrum, lite stökigt här dock

Battlefield

Sitter ju nu och låter battlefield med jordin sparks strömma ur högtalarna, riktigt bra låt

On the road again..

Nu sitter jag på min kära swebus och är på väg hem igen till min egen stora förvåning.
Jag bestämde mig för att fördriva tiden i sverige ist eftersom tjejerna kommer att jobba och då jag glömt en hel del saker hemma. Sedan vet jag ju inte när jag kan åka hem igen för det kommer bli en hel del jobb.

Idag har telefonen ringt varm angående jobb så vad hade jag att vara orolig över! nu känns det bra igen. Hoppas bara det löser sig för min kära vän paulina. Hon däremot har mycket på gång, dejter hit och prövojobb hit haha.
Har fått mig många goda skratt denna vecka.

Ikväll ska jag ta en lång dusch och äta god mat med familjen. och imorn ska jag försöka åka till min kära mormor och morfar och säga hej eftersom jag inte hann säga hejdå när jag åkte.

Såhär kul kan man ha på denna buss då ac'n slutar fungera haha

Knark

Som många kanske vet finns det mycket drogproblem här i oslo och igår såg vi en heroinspruta på gatan och paulina höll på att svimma av skräck och började springa därifrån haha. hon blir härdad snart..

Men oslo är mysigt trots allt detta

Nöjd

Nu sitter vi och försöker hitta en gata där det finns en lägenhet som paulinas kompis vill att vi ska gå och se. den ligger inte på ett så bra område så då känner jag mig otroligt nöjd med vart vi bor. Mmm nu känner jag ett lugn inom mig haha

Hoppas magsåret försvinner nu men det borde det..

Utdrag ur Paulinas blogg

hahaha jag hittade precis ett utdrag ur Paulinas blogg som jag skrattade gott åt.

"Igår snodde vi föresten ett tv bort nere på gatan, eller jag.. Efter att ha förlorat i sten sax påse mot Malin. Nu har vi tom ett vardagsrumsbord till våran soffa som är en mörkblå luftmadrass, flott."

Ja, nu ser ni hur roligt vi har det. Jag tror jag aldrig skrattat så mycket åt något i hela mitt liv, låg på backen och höll på att kissa på mig när paulina tar på sig min luvtröja och tar ett bord och springer in i vår lägenhet. Det stod nämligen ett utanför vår port.


Nu spelas "baby can I hold you tonight" här i högtalarna och jag ser paulina grimasera på andra sidan bordet haha. Jag gillar iaf den och den får mig att vilja hålla någon baby ikväll..

En väldigt bra sommar



Jag och mina älskade vän Ida som jag saknar mycekt..

Jag hade en underbar sommar. Jag umgick med gamla goda vänner och lärde känna nya väldigt bra vänner. Saknar alla lite där hemma men jag är glad att jag har Paulina och Lina här, vi kommer ha så kul. Springa i affärer då gina tricot ligger under oss och H&M trend över gatan blir detta farligt haha. Jag och Paulina har redan tagit oss några shopping turer. Jag köte ett par otroligt snygga skor som jag letat land och rike efter och en söt bh. Paulina var inte så bra på detta att säga: "-Nej Malin, jobb först!" Utan sa isället mycket snygg du måste köpa haha. Bild kommer senare på det..

Välkommna tillbaka

Hej

Det var ett tag sedan jag skrev här..
Har bott hemma i Sverige under sommaren men nu är jag tillbaka i mysiga oslo igen.

Jag har nu flyttat in på bogdstadveien (som är den bästa gatan i oslo enligt mig) med två tjejkompisar och lite halvt inneboende kille vid namn Adrian. De andra två heter Lina och Paulina. Adrian är Linas pojkvän och ska pendla mellan sverige och oslo.


Jag kom hit i måndags och sedan dess har vi bara fixat och fixat massa. Vi har än sålänge inget internet i lägenheten så vi springer ner på ett café mitt över gatan och fikar hela tiden haha. Men det är lite mys att sitta här när regnet öser ned ute. Jag har fått tillbaka mitt jobb på Freia och börjar på fyraskift vilket innebär mycket jobb men det är därför jag är här. Jag har en stark magkänsla av att allt detta kommer bli jättebra bara vi får komma igång. Jag börjar jobba den 14:e sep så nu är frågan ska jag gå här och vänta eller ska jag åka hem?!

Vi har inte så mycket i lägenheten än förutom våra sängar så Paulina kallar oss asylsökande som vi skrattar gott åt.. Men vi har det mysigt och imorrn kommer Lina. Vi går långa promenader på kvällarna och har lovat varandra att komma igång med träningen igen.

Nu det var lite ifrån mig, mest för att uppdatera min kära mormor. Skriver igen när jag får chansen.

PussKram


Jag och Lina


och med min andra asylsökande Paulina haha

RSS 2.0