Fredag för vissa

Ja nu var det helg för vissa. jag har morgondagen kvar sedan har jag ledigt. Imorn efter jobbet ska vi ut ett gäng och dricka  öl så det kan nog bli kul. Klart jag kan sova i din sackosäck pauli haha!

Nu ska jag fixa lite sedan kojsa, Ha en underbart mysig helg alla!

Fast

Jag är helt fast i träningsvärlden just nu. Istället för att titta i modebutiker kikar jag träningskläder (hoppas detta bara är en fas). Jag ska köpa nya träningsskor idag för mina är nog inte bra för mina fötter. Igår var jag på yoga och det var jobbigare än jag trodde, men jag var för stressad för det så jag antar att det verkligen är bra för mig. Idag är det genom gång på gymmet sedan jobb. Snart helg med, eller lördag kl 23.00 får jag helg. Får se vad jag hittar på då Lina fortfarande är kvar i sverige. Förresten bokade jag hembiljetter igår så jag åker hem om 2 veckor och är hemma en vecka, ska bli skönt. Saknar mina kära där hemma! Ha en underbar dag!

Hulken

Kom precis hem från ett styrkepass med stång och vikter. Jäklar, fortsätter jag såhär kommer jag vara hulken i februari. Jag känner mig pigg, fräsch och glad när jag tränar så detta måste jag verkligen hålla igång med. Jag älskar att jobba kväll, perfekt att träna på förmiddagen och sedan laga mat och kika lite i affärer och sedan åka till jobbet. Lina stackaren är sjuk så hon stannar hemma hela veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen!

S.A.T.S

Nu har jag köpt gymkort på sats och börjat träna. Imorse kl 10 var jag på spinning och tisdag är jag bokad på styrka, onsdag yoga och torsdag genomgång på gymmet. Så nu jäklar kör jag igång hårt. Men jag ska inte köra för hårt då är jag rädd att jag tröttnar men bara den här veckan, sedan nästa vecka kör jag 3-4 ggr.

I helgen var en jobbarkompis över lite, så det var skönt att inte vara ensam hela helgen. Alex kom tillbaka igår kväll så då hängde vi 3 ett tag och kollade film. Det var även hon som pressade mig till träningen imorse, så tack till henne! Nu är jag ledig till 15.25 då jag jobbar kväll denna vecka, LYX!

Ha en underbar dag alla underbara!

helg för mig

Nu är det helg för mig med, nice. Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå en promenad sedan softa framför tv'n ett tag. Sedan ikväll kommer en kompis över så ska vi laga mat. Om jag är trött idag? svar ja..

My friends

Jag saknar mina vänner.. JÄTTE mycket..

Själv hela helgen

Nu har alla mina sambos åkt hem till sverige så jag är själv hela helgen vilket är skiit tråkigt. Jag saknar mina vänner där hemma! Emelie gumman, jag saknar dig med! Minns ni att jag berättade om tanten som bodde här innan oss som dog?! Nu håller adrian på och retar mig och säger att hon kommer göra mig sällskap osv. jäkla adrian!!

Nu ska jag till gymmet med simon sedan hem och laga lite mat, sedan iväg till jobbet igen. Så ikväll när ni sitter framför tv'n och myser med en godispåse och njuter av helg ska jag alltså pallra mig iväg till jobbet. Känns tungt!

Later!


Off to the gym

Nu sticker jag iväg till gymmet en sväng. I natt var värsta natten, maskinerna krashade hela tiden och jag stod själv på värsta stället, storsaga, ni hör bara namnet är illa. Men jag överlevde natten, fast jag kunde inte sova länge idag så nu sticker jag och får ut lite av dagen ist.

Julkänsla

Idag har jag en sådan julkänsla. Jag längtar verkligen, vill gå och köpa julklappar och känner sug efter att baka. haha sug efter att baka, när har jag någonsin haft det förut. Var precis ut på bodstadveien och insåg att de stängt igen min favorit butik - underlädes H&M. Världens mysigaste lilla butik med underbar inredning och väldigt fina saker. Blev lite deppig.

Nej nu ska jag kika recept och se vad som behövs till scones. Ha en bra dag alla fina!

Back in oslo..

Igår kväll kom jag tillbaka efter en lååång resa. Otroligt segt var det, har inte åkt den biten på ett tag. När jag kom hem satt vi alla uppe ett tag, tycker det är väldigt mysigt att komma hem till ett fullt hus (för det mesta iaf).

Idag tänkte jag ta mig en runda på bogstadveien och städa lite. sedan ska jag väl sova middag för nattskiftet. Latero!

Far till grannlandet

Imorn är det dags att åka tillbaka. Lika jobbigt var gång. Har haft en underbar vecka och är inte alls sugen på att sitta på freia och skala choklad. Ikväll ska jag hem till amanda och bubbla med troligtvis karin och emelie och självklart amanda själv. Jag älskar att sitta i det varma vattnet när det är iskallt i luften. Jag jobbar hårt på att övertala mamma och pappa att införskaffa en jacuzzi och jag är inte långt i från nu..

Jag kommer fram imorn vid halv 10 så jag hinner nog inte träffa lina så mycket då hon säkert gått och lagt sig. Sedan börjar jag onsdag natt igen och går av lördag morgon.

Nej åter till min bok som jag vill läsa ut innan jag ska iväg. Puss

Väckning

Nu när pernilla är hemma får man inte sova. Imorse väckte hon mig kl 9 för då skulle jag minsann med henne på någom möbel-loppis i sala eller var det var, ett intresse hon fått sedan hon började denna utbildning. Jag måste vara ärlig och säga att jag har svårt för sånt där. Jag låtsades sova vidare men det gick inge bra för hon ställer sig och skriker MALIN i dörren så jag drar mig upp men då visar det sig att mamma och pappa skulle iväg och golfa så vi åkte ned på stan ist. Jag hittade en jacka på Carlings. Nu ska mormor och morfar komma hit och fika sedan ska vi ut ikväll. KUL helg!

Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer att ha! PUSS

Amerikanskt

mamma säger till mig att jag använder mig av ordet möta upp när jag ska träffa någon, och det är inget vanligt uttryck vi andvände i sverige påstår hon, utan hon tycker det låter amerikanskt fast på svenska. Hmm jag kanske blev lite amerikaniserad. Jag känner ett stort sug av att åka tillbaka. Jag MÅSTE åka dit nästa år, jag får abstinens nu..


The Star Spangled Banner

Oh, say! can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming;
Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming.
And the rocket's red glare, the bombs bursting in air,
Gave proof through the night that our flag was still there:
Oh, say! does that star-spangled banner yet wave
O'er the land of the free and the home of the brave..

USA, Avgång- Ankomst



Oj vad mycket känslor det finns i de här bilderna och när jag ser på dem..


Åsby Trädgårdscenter

Idag ska jag, mamma och pernilla till åsby trädgårdscenter och kika lite.. Det regnar ute så det blir en perfektdagssyssla. Igår såg jag en otroligt bra film som verkligen berörde. Jag minns inte namnet på den, men den handlade om kriminaliteten i Californien. Nu ska jag och mamma se Johan Falk innan pernilla kommer hem.


Ny opererad

Haha nu bjuder jag lite på mig själv här. Bilden är frpn närjag precis opererat ut min visdomstand. Inte nog med att det såg ut att jag hade en tennisboll i munnen, fick jag små prickar i ansiktet av medicinen.


Mys på stan

Idag sov jag till kl 11.30. Inte vanligt om man heter Malin Jansson men om man jobbat natt och inte sovit på 24 timmar så är det tillåtet. Efter att jag vaknat och duschat åkte jag ner på stan och mötte upp Emelie. Sedan efter ett tag joinade även Karin oss. Det är alltid lika underbart att träffa de där två godingarna. Vi betstämde även att på lördag ska vi ut hela tjejgänget som är hemma. T.o.m Bubblan hänger nog på, OTROLIGT roligt!

Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat och sedan blir det mera mys i tv soffan. Ska nog åka iväg och köpa mig lite smågodis, för det känner jag mig lite sugen på och som lina säger behöver kroppen det då. På tal om Lina så saknar jag henne här hemma nu.

 

Puss på er Sötnosar!

 


My Boys


Hemma

Nu är jag hemma igen. GUD så skönt!! Nu umgås med familjen, sen sova.

Slut som människa

Jag har nog aldrig varit så här trött i mitt liv. Nu har jag jobbat 2 nätter och ska jobba 3:e och sista för den här veckan snart, om 30 min ska jag kila iväg. Sedan bär det av hem till Västerås. Ska bli skönt att få sova. Mycket har hänt de senaste dagarna. Paulina har bestämt sig för att flytta hem och tjej som lina bott med tidigare som heter alex ska flytta in. Vi får se hur detta går. Jag känner mig lite orolig men det löser sig säkert. Jag får ett helt eget rum nu iaf, så det är skönt!

Det går rätt bra på jobbet. Har en kille som heter Simon på mitt skift från Lidköping som är väldigt trevlig och som jag redan lärt känna bra, så det är kul! Igår satt han och jag och tog bort pappret på maraboudaim i 9 timmar och sedan ett morgon möte till halv 9. Jag kan ju säga att jag inte bara nicka till en gång utan några fler under det mötet. Vi har iaf väldigt kul och skrattar oss igenom dessa långa nätter.

Nu slutade min hjärna att fungera så jag skriver inget mer nu..

Nu bär det av..

Nu bär det av till jobbet. Lina och jag gick en promenad och jag köpte "nattmat", som jag ska ha i natt iall jag blir hungrig. Jag är så osugen på detta som man kan bli, men det är bara 3 nätter sedan är jag ledig en vecka. Önska mig lycka till!

kind of..

I kind of mss you a little bit, where is this going?

Seeg

Igår kväll bestämde jag mig halv 12 att följa med lina och hennes syster johanna att springa över gatan för att dricka lite öl. Jag tog en öl sedan slog john blund till så¨jag gick hem och la mig när de andra fortsatte vidare. Sedan ramlade alla in en efter en, sista kom väl vid halv 5. Vi har haft lite inneboende hos oss denna helg och marika är kvar till onsdag. Haha nu säger paulina raserfraser malin för hon tyckte jag skrev så snabbt. Vi sitter i soffan och ser på O.C. Jag hade glömt bort hur bra det kan vara.

Usch hela den här dagen kommer ju gå på att inte vilja gå till jobbet ikväll. Jag måste helt enkelt bara försöka tänka bort det och slappa nu.

Snart jobb

Jaha nu var det nästan slut på denna helg. Imorn börjar jag jobba och det är då slut på friden. Är ledig en vecka på onsdag fast jag vet inte om jag orkar åka hem då, tar sådan tid. Har inte bestämt mig än. Ikväll missar jag sverige matchen som jag vet alla ni där hemma ser på, SKIT! hade väldigt gärna velat se den och dricka lite öl sedan gå ut lite. Men jag är inte helt hundra från igår och känner att jag har lite vätskebrist haha. Kul var det iaf. Idag har vi bara tagit det lugnt och inhämtat energi. Det har varit en mysig helg! Utan stress vilket jag gillar.

Imorn ska jag fixa och försöka sova så låångt som jag bara kan. Men jag vet inte vad som är bäst, gå upp tidigt och sova middag eller sova så länge man kan och sedan hoppas på att kanske sova lite middag. Usch jag fasar för att jobba natt!

Salsa

Om jag dansade salsa igår? jag dansade kjolen av dem som en kompis till mig brukar säga haha. Fint väder idag, ska gå ut snart och njuta av det. Lunch på stan, mys!

Happy Fredag

Tänk vad underbara fredagar kan vara. Alla är glad, samlas och äter en god middag, tar ett glas vin eller något annat gott. Just nu sitter jag på bussen. Segt, men det är tur att det finns bloggar att läsa! Pernilla och Gustav skjutsade ner mig på stan och sedan skulle de åka och simma. Stackars gustav, pernilla berättade för honom på skarpen att nu skulle de minsann simma på riktigt, han fick ABSLOUT inte bara ligga och plaska i varma barnbassängen, detta var allvar! Både jag och gustav såg på varandra och skrattade. Hon är tuff den där bruden! Men jag älskar henne ändå, tror att hon kan vara otroligt betsämd.

Nu ska jag börja läsa en ny bok mamma köpt till mig. Saknar redan mamma och pappa. Min älskade föräldrar!

Happy Fredag!

Nu går färden..

Idag klockan ett ska jag sätta mig på svettiga swebus igen. Vill inte åka tillbaka och jobba igen, usch! Jag har iaf haft världens bästa vecka! Jag har fått umgås med familjen och alla mina kära vänner. Nu ska jag ner och äta frukost med pernilla. Kul att gustav är här nu, man bara ser hur pernilla strålar så fort hon tittar på honom. de är verkligen gjorda för varandra och jag är såå glad att hon har hittat denna underbara kille. Igår när vi satt och åt tänkte jag verkligen på att nu hör gustav till familjen. Sedan kan jag ju bara säga igen att jag hoppas på bebis snart, men jag vet jag vet. inte än.


Kommer ingenstans

Haha jag kommer ingenstans idag. Har pratat med meg i telefonen nu och hon ska boka alla biljetter ikväll. Så nu har jag bokat till australien, sen bali och sedan hem från thailand den 24 april. Jisses jag kan inte fatta att jag ska åka. Om jag längtar? svar JA!!

det finns en låt..

som lockar dig att gråta eller jubla. det finns en låt som griper tag. Alla har en sådan låt. Just nu sitter jag och blir alldeles sentimental till hallelujah. Försöker spåra min mobil i sverige, men det verkar vara en omöjlighet. Ska snart dra mig ut på en promenad men det är så skönt att bara sitta ute i solen. Men jag måste snart för jag ska möta Karin kl 14. Jag ska ta med henne på något äventyr så nu måste jag tänka så det knakar.


Bild på mina nya skor får ni med.


Mina blå

Nu har jag slagit upp mina blå. Jag vaknade först kl halv 8 imorse, ville säga hejdå igen till Pappa som skulle till Budapest idag, men jag missade honom ändå så jag gick och la mig igen. På tal om mina blå, så är jag sugen på att testa färglinser. Pernilla har använt det i några år och kan inte festaa utan dem. Jag är rktigt sugen på att testa ett par riktigt blå, för jag har den där tråkiga blå förgen som inte syns som alla har. Helst av allt hade jag önskat att jag föddes med hasselnöt bruna, men man kan inte få allt.

Igår var var iaf familjen hemma hos mormor och åt. Väldigt god mat. Där fick jag skäll av mormor för hon tycker att jag bara skriver att jag ska dricka vin och att jag dricker för mycket vin. Så nu har jag lovat att jag iaf ska sluta skriva om det när jag ska göra det. Denna blogg är ju ändå till för mormor, farmor och så vidare för de ska kunna läsa vad jag gör i norge.

Idag ska jag möta upp karin. Hoppas på att hämta min nya mobil. Åka och handla mat. Träffa Pernilla. Träffa emlie och amanda med karin. Som ni ser har jag fullt upp, bästa jag går och äter frukost och kommer igång.


Precis när jag kommit hem i början på sommaren, efter en bubbelkväll hos emelie.

Mys på stan

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det finns egentligen inte så mycket annat att göra på dagarna i västerås än att gå runt på stan och kika. Jag var iaf nede med karin och sedan kom fanny och mötte upp oss. Så vi gick och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord i två timmar innan jag kände att jag var tvungen att röra mig hemmåt eftersom jag ska till mormor och äta nu.

Vi pratade om bröllop, barn, skola, vänner och kärlek. Tänk vad jag kan skatta mig lycklig som har så underbara vänner. Som jag sa idag till dessa två tjejer, jag kommer ha ett led med 9 brudtärnor bakom mig när det är dags för mig att gifta mig. Nej nu kom pappa hem, måste prata med honom.

PussKram

Godmorgon

Det är såå sköönt att sova i sin säng. Jag sover som en prinsessa och vaknar i lagom tid varje dag. Idag ska jag fika med fanny och träffa karin. Vid 5 ska vi till mormor och morfar och äta hela familjen (utom pernilla). Pernilla kommer förresten hem imorn så det ska bli jätte kul att träffa henne en dag iaf, gustav skulle med komma. Min gamla sambo. Konstigt, förut träffade jag gustav och pernilla, nu ser jag dem kanske en gång i månaden.

Sedan efter middagen har vi pratat ifall vi skulle gå ut men vi får se, något hittar vi på ialla fall. Kanske något glas vin :)


Min goding Karin och jag i Berlin.


Jag och världens bästa Fanny förra vintern på besök i västerås.

Märks det att jag njuter av att träffa mina vänner?

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där någonstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv..

Såg slutet på filmen så som i himmelen. Jag får gåshud över hela kroppen när jag hör Gabriellas sång. Texten är så otroligt fin och det är precis så jag känner, att jag vill KÄNNA att jag levt mitt liv. Jag vill sitta där sedan och berätta för mina barnbarn att när jag var i er ålder så packade jag en väska och flyttade till USA ett år för att upptäcka den delen av världen på egen hand. Jag packade två väskor och provade på att bo i grannlandet Norge ett år för att se hur det var. Jag tog mitt pass och stack till australien för att klappa några kangrus, drog vidare till thailand för att upptäcka en öde strand. Jag vill inte slösa bort en minut av mitt liv utan jag vill uppleva så mycket jag kan och se så mycket som jag kan. Vad är annars meningen med livet? Sluta stressa över vardagen och ut och upptäck världen vettja..


Jag i San Fransico, ett av mina resmål..

N'joy

Vad dagarna går fort här hemma. redan tisdag. Idag ska jag först och gymma med Emelie som har fått en knäpp och gymmar varje dag. Så hon tänkte lära mig ett och annat haha. Sedan ska vi möta upp Karin på stan och gå och kika lite. Sedan ikväll blir det nog bio. MÅSTE se flickan som lekte med elden, verkar super bra. Plus att det är så otroligt mysigt att gå på bio på hösten, perfekt höstsyssla.

Nu ska jag äta frukost.


Denna sötnos har förvandlats till en hurtbulle. OM jag tycker om dig vännen..


Shopping

Nu har jag kommit hem från mormor och morfar. Mysigt var det där iaf. Jag rotade runt i deras garderober och hittade en fin weekend bag som jag la beslag på. Jag och fredrik åkte även vidare till hälla där jag köpte en keps som jag tänkt köpa ett tag nu men inte funnits inne så nu passade jag på. Och de blev även ett par boots till i vinter. Så nu får jag vara klar för ett litet tag. Vinterjackan var inget för mig, de hade gjort om peak märket så illa att det förstörde hela jackan så nu får jag tänka om.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Hemmagjord pizza, mums!


denna keps blev det fast i blått.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Skönt. Även fast jag inte behöver så stressar jag fast jag är ledig. Hemsk ovana jag har. Nej, nu, mat!


Måndags mys

Jag och Amanda åkte ut till erikslund och köpte en ny mobil till mig. den var slut men jag har beställt den och hoppas på att den kommer på torsdag. Sedan köpte vi mat på stan och tog med oss hem till henne. Så vi åt där och jag gosade med rufus (hennes hund) och kollade utbildningar. Hon är så snäll och hjälper mig med denna jungel. Jag har nu iaf bestämt mig för att läsa upp mitt engelska betyg på distans.

Nu ska jag och fredrik åka hem till mormor och morfar och åka ut till hälla en sväng. Tänk vilken toppen dag det har varit hittills.



Bild från i somras då jag var hundvakt åt denna sötnos

Frukost



Nu ska jag bara äta en god och lång frukost, sedan ska jag iväg och möta upp denna goding. Vi ska till hälla och kolla mobil till mig och hon ska lämna tillbaka någon tröja. Sedan ikväll ska jag försöka dra med emelie på bio. Vill se flickan som lekte med elden. see ya later!


Kanelbullens dag

Jag glömde förresten berätta att när jag kom till emelie idag och öppnar dörren står karin och emelie där med tre kanelbullar och ljus tända i dem, rosa ljus med glitter, till mig för att välkomna mig hem. Hur mycket tycker man inte om de där brudarna? Jag blev rörd och kände bara det är här jag hör hemma, där mina vänner och familj är.


Home sweet home

Nu ligger jag i min säng med datorn i knät, en påse godis vid sidan. Nyss hemkommen från emelie där jag, karin och emelie satt ute i hennes jacuzzi och bubblade och pratade skit, NU känns livet underbart. Tänk hur mycket man kan njuta av att komma hem. Jag njuter för fulla muggar. Pappa gjorde sin berömda lasagne och kunde inte sluta krama mig, fick säkert 10 kramar på 1 timme och mamma förljde mig i hack i häl och ville veta ALLT jag gjort och hur allt va. Lillebrorsan fick jag en bamse kram av, gud så det värmer. Tror jag ska åka iväg och komma hem oftar. Och hur kul sen var det inte då att träffa 2 av mina favorit tjejer, gud vad jag tycker om de där två godbitarna. Ja, jag kan inte säga annat än just home sweet home..

Mmyyys

Längtar till imorrn som bara den. Tänkt då blir det MYS på hög nivå, åh så jag har saknat ER. Nu vill jag gå och lägga mig så det blir morgon.

Gone with the vind

Nu har jag inte uppdaterat pågrund av internet brist, nu har alla oskyddade nät försvunnit.

Igår kväll var vi hemma hos oss emma, paulina och jag. de förfestade och vi satt och snackade. jag kände mig inte på humör för att gå ut så jag kollade film och åt godis ist när de drog sig ut i ovädret vid 11 snåret. Idag har jag mött upp farfar, lena, andreas och åsa på karl johan och tittat lite i affärer och fikat på det bästa stället jag varit på hittills här. Jag och farfar åt en choklad mousse bakelse som var det GODASTE som jag någonsin ätit.Jisses kan ite sluta tänka på den (freak). Sedan gick jag hem och åt lite och åkte med paulina till emma där jag nu håller hus. de ska ut och jag åker nog hem när de ska ut. tråkigt men känner mig inte alls på humör.

ska vara social nu!

Orolig mamma

Inatt kænde jag mig som en orolig mamma då jag vaknar mitt i natten utan att paulina ligger i sængen och inget meddelande om vart hon ær. Jag ringde utan svar och blev vældigt orolig men det visade sig att hon bara sov hos emma, men jisses vad skraj man blir. En regel vi har hemma i min familj ær att ALLTID berætta var man ær och spenderar natten. Viktigt regel enligt mig.

Nu ær det sista dagen på detta jobb, skønt faktiskt! På vissa stællen kan man kænna att atmosfæren ær skøn och det ær trevliga mænniskor æven fast jobbet ær tråkigt. Den kænslan har jag inte hær. Idag kommer farfar och lena hit och hælsar på min farbror andreas som också bor hær med sin tjej åsa. Så jag funderar på om jag ska ringa dem idag eller imorn och kanske møta upp dem en svæng. Annars har jag inga planer før helgen, skønt faktiskt, att bara slappa till skillnad från førra. Vi skrattar fortfarande år lørdagskvællen.

Nu ær næstan familjen samlad då adrian nu æntligen blivit klar med skolan och ska bara dj:a nått pass till sedan kommer han med hit till vår lilla boning. Om ni vill veta det vanligaste samtalsæmnet i vårt hushåll just nu ær det om våran hy. Allas hy har blivt otrloigt dåliga och vi alla jæmrar oss. Jag har vægbulor i hela fejjan och paulina sitter med någon salva i ansiktet som ska torka ut dem så hon ser ut som en flugsvamp och lina ær bara allmænt deprimerad øver nya tillægg i ansiktet. Haha som ni hør ær stæmmningen på topp. Hoppas alla blir bættre snart då den vant sig vid klimatskillanden(?) och kylan som kommit. Något jag vet ær att blir min inte bættre snart måste jag nog ta till något drastiskt.


Snart här..



Snart är vintern här. Men som tur är sticker jag till varmare länder precis när det åar som värst. Jag är nästan lite vaundsjuk på mig själv.. Australia, here I come!!

Stress

Usch vad jag kænner mig stressad idag. Har så mycket att gøra på jobbet, ska gøra lite annat idag æn vad jag gjort tidigare. men det ska nog gå bra.

Idag kommer Paulina tillbaka, kul så! Då får jag en rumskompis igen. Pratade med mamma igår och jag øvervæger om jag ska åka med farfar hem på søndag ændå. Och næst næsta vecka, tænk vad skønt det skulle vara! Har massvis att fixa hemma. Idag regnar det hær och ær allmænnt ruskvæder. Igår kvæll var vi som sagt och såg på lægenheten, den var mysig men lite. Ær så glad att vi har en sådan perfekt lægenhet, den kænns hemma. Men igår nær jag kom hem från jobbet och låg och halvsov i soffan kom granntanten (førresten paulina, du får inte spela så høg musik sa hon) och ringde på. Hon ville kænna på våra element, som ær iskalla, och på dem hade vi hængt alla våra trosor som vi tvættat kvællen innan. Haha lite pinsamt att de hængde på alla element hon såg på. I vilket fall ær det iskallt och inget av de fungerar. Måste ringa vaktmæstaren. Plus att hon sa att tanten som bott dær innan oss døtt. Vi får hoppas att det inte var i lægenheten bara haha. Men inatt nær jag vaknade till kunde jag inte slæppa de hon sagt, typiskt mig!

En dag till helg igen, længtar! Ha en bra dag alla søta læsare!

RSS 2.0