vill inte..

aka hem igen. det ar saa bra har. solen skiner det ar 25 grader vi festar shoppar och solar och bara umgas. kunde inte vara battre

Resa

Nu ska jag ut på resande fot ett tag. Jag ska nu åke till sverige och på søndag går planet tillbaka till mitt kæra USA. Jag ska shoppa och umgås med mina vænner.

Pernilla kakan blev helt ok,lite torr kanske men de tyckte jag var så søt att jag bakat så det gjorde inget haha. De hade køpt andra kakor och en flaska vin till mig, gulliga. Jag kommer sakna knæppgøkarna på detta stælle..

næast sista..

nu ær det næst sista dagen hær på jobbet och imorrn åker jag hem till sverige igen. men på søndag bær det av till usa, ska bli otroligt roligt!!

igår var lina o jag ute och joggade och vi hade tænkt att ta oss en tur ikvæll igen. var riktigt jobbigt så jag antar att man inte ska så stora uppehåll mellan gångerna. snart helg igen då, men denna ska jag bara ta det lungt och packa..

tack

tack för alla gratulationer igår!

när jag kom hem från jobbet hade pernilla lagat middag, hur gott som helst. sedan fick jag paket av gustav och pernilla. de var så söta, tack för det!  sedan gick vi ut och gick en långpromenad och efter det kollade vi paradise hotel, perfekt kväll när man arbetat hela dagen och var helt slut.

nu ska jag kila iväg till jobbet och nu är det bara 2 dagar kvar sedan kommer jag inte jobba där nå mer, tråkigt känns det!

14 april

jaha då var det dax før dfødelsedag igen då. nu ær jag 21 och kommer inte ha något problem næsta vecka då jag æntligen blivit myndig i usa.

Tack Emelie før den fina sången! kænns jætte bra, eller inte.. haha

fördrivit tiden

nu har jag fördrivit tiden med att se på helt nya avsnitt av the hills, LOVE IT!

Ska snart ta mig härifran och sprinag till tåget, hoppas det inte är så mycket folk..


Ps. Karin - Skinnjackan är från H&M
       Malin - Det var en god mix:)


det..

det regnar här i oslo idag..

snart västerås nästa!

nu..

har jag precis ätit lite lax och tzatziki, konstig mix, eller? ska snart ut på en liten promenad. frågade lina om hon skulle med men hon håller på och packar. Tänkt att vi ska åka hem imorn, nice!!

lekledare

nu har jag agerat lekledare då en av de partners dotter var här på besök och jag hade väldigt lite att göra. Vi har gjort armband, papplådor och "spåloppor". Nu slutar jag snart och då är det bara morgondagen kvar tills jag får åka hem. LÆNGTAR!

Tack karin før att du stæller upp och hæmtar mig..

Här är några..


Av de som jobbar på mitt jobb.

de sa regn

de hade sagt regn idag men det vädret verkar vela annorlunda. nu skiner solen och jag ska fixa håret och sedan springa iväg till jobbet. see ya later!

jogging

nu är det dax för en joggingtur i detta underbara väder. usch jag drar mig för det men det är ju så skönt efteråt. Hoppas familjen har det bra i sälen. saknar er lite faktiskt, men jag har det bra i mysiga oslo.

Satt ute idag och solade på lunch rasten, riktigt varmt och skönt



hej dubbelhaka vart kom du ifrån?! anttagligen min onyttiga livsstil.

På jobbet

ær det helt øde idag. Det ær jætte få som jobbar och det finns knappt nått att gøra. telefonen har inte ringt en enda gång sedan jag kom imorse. MEN jag ska inte klaga, jag njuter faktiskt av lugnet. Synd bara att man sitter inne nær det ær strålande sol ute och blå himmel. Om två dagar ær jag med ledig och ska fara hem till Væsterås igen, ska bli sååå skøønt!

Igårkvæll var det lite jobbigt att sova sjælv. Låg och vred och vænde i sængen i några timmar innna jag somnade, sedan vaknade jag till ocg från hela natten. Jag ær inte riktigt van vid denna ensamhet så jag bor med två personer som tar rætt så stor plats. Men lite skønt ær det att få vara sjælv, bara lite..

nu är de igång igen

nu kör de på igen, de dära grannarna. men nu ser de skräckfilm med saround ljud på högsta volym.

vi har varit ute och gått lite idag och setat i solen och njutit. sedan hängde vi hemma hos dem lite. kom precis hem och har nyss ätit korvstroganoff så nu måste jag vänta ett tag innan jag kan ut och jogga och då har det hunnit bli mörk så jag funderar på att skjuta upp det till imorn ist.


Spansk salsa musik

är vad mina grannar just nu i denna sekund spelar på HÖG nivå. De börjar bli mardrömmsgrannar faktiskt. Jag är några minuter ifrån att gå och be dem antingen sänka eller flytta till bergen, haha!

I fredags var jag hemma hos en jobbarkompis på förfest. Vi splittade dock på oss när vi skulle ut till min besvikelse och jag kom inte in på det stället några av oss gick till för jag var för ung. så vi tog taxi tillbaka och skulle möta upp de andra. men då blev jag så trött att jag somnade, hade ju vart uppe sedan klockan 6. så jag tog mig hem. 

Sedan igår hela dagen gick jag och lina på stan och shoppade och åt mc donalds vilket jag inte gjort på länge. Jätte mysigt var hela dagen. Nu skiner solen och jag väntar på att lina ska vakna så ska vi ta oss ut i det fina vädret på en promenad. Mys helg har det varit!


Dock är jag skapligt avundsjuk på hela min familj som just nu är uppe i mysiga sälen tillsammmans i detta underbara väder. MEN jag åker ju om exakt 2 veckor så jags ka inte klaga. 


Utgång

ændrade planer ikvæll blir det utgång med jobbarkompisarna ist før myskvæll med påskægg. kan bli kul! så tar jag godiset imorn ist:)

Påskägg

Oj vilket påskägg jag fick igår. Det var superstort och jag fick själv vælja mitt godis haha køpte smågodis før 120kr! så ikvæll ska jag njuta av att ha tvn før mig sjælv och æta godis!

Igår var vi ute och løpte. vi sprang i 1 timme så det blve en bit aif.nu ær jag lite øm i kroppen efter dessa 3 jogginturer men jag kænner att jag børjat komma igång och ska nog ta en tur i helgen igen 

mys kväll

Igår eftermiddag efter jobbet mötte jag upp lina och elin på bogstadveien. Sedan gick vi ner till Aker Brygga och mötte upp marika och hennes jobbar kompis och satte oss på en mysig uteservering och drack öl. Hur mysigt som helst var det. ljummet i luften och solnedgång. JAG ÂLSKAR VÅREN! sedan strax efter 8 kände jag mig lite hungrig och små lullig så då vandrade jag hem medan de andra gick till ett annat stælle. Perfekt kvæll enligt min mening

fick precis en kommentar av pernilla att hon tycker jag ska søka lite utbildningar. det ær drygt men hon har rætt. Det skulle vara bra att se var jag kan komma in på med mina betyg. so why not?!

snart helg igen, veckorna bara førsvinner..

RSS 2.0